Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniamı sattım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insigniamı sattım

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
    arkadaşlar 19 jant dahamı çok yakıt harcar ne kadar çok?
    aman aman bi fark olmaz ama konfordan bayağı çalar. türkiye şartlarında 18 jant bu arabalara idealdir.
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

normalden biraz daha fazla yakar 19 inc ise düsünemiyorum bile ayrıca ne kadar büyütürsen jantı aracın çekişi ve süspansiyonunu azaltır yani ön takımları daha erken sürede biter.

Yorum

arkadaş ben şöyle söyliyeyim 1200 km yol yaptığım 206 dizel aracım vardı 17'' jant lastik attım maksimum 900 km yapmaya başladım uzun yolda.ve spor yay takımı takmıştım araç gerçekten zaten pek konforluda değildi sadece gösteriş ve yol tutuş olarak artısını gördüm.hemde performans felaket kötüleşti chip tuning ile ancak orjinal lastiklerle elde ettiğim değerlere çıktı tabi o araj küçükmotorluylu bizim araçlarda performansı pek hissetmesende illakiolumsuz etkisi olacaktır.ve en önemlisi gireceğiniz derinbir çukur hem lastik yanak yırtığına hemde ön takımda ciddi hasarlara yol açacak.1 senede ön lastikleri 2 kez yarmıştım
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

dün uzaktan ve yan profilden bir araba gördüm hanıma OOFFFF ya keşke bu arabadan alsam diye söyleniyordum. biraz yaklaşınca kendi insignia m olduğunu gördüm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
            dün uzaktan ve yan profilden bir araba gördüm hanıma OOFFFF ya keşke bu arabadan alsam diye söyleniyordum. biraz yaklaşınca kendi insignia m olduğunu gördüm.

süper))))))))
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
              aman aman bi fark olmaz ama konfordan bayağı çalar. türkiye şartlarında 18 jant bu arabalara idealdir.
              Jant ebatı büyüdükçe doğru konfor azalıyor,ama flexili araçlarda emin olun 18'' jantlı flexisiz araçlara göre daha konforlu
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

19 un görüntüsü yeter. Adanada mı oturuyorsun abi yoksa geçici bir sebepten ötürü mü burdasın?
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hayırlı olsun emre
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                    Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                    Jant ebatı büyüdükçe doğru konfor azalıyor,ama flexili araçlarda emin olun 18'' jantlı flexisiz araçlara göre daha konforlu
                    bunun sebebini merak ettim
                    Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

ewet adanada oturuyorum yine insignia arkadaşlar kilometresi 40.000 bine gelmişti bide ön tamponu sürtmüşdüm o gün bu gündür o araba içime sinmedi

Yorum

İşleniyor...
                      X