Arkadaslar 2016 1.6 ctdi cosmo insignia sahibim amerikan park ve led sis lambasi takmak istiyorum ariza isigi yalar mi yardimci olursaniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Amerikan park ve sis led ampul
Collapse
X
-
Öncelikle hoş geldiniz. Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız adet yerini bulmuş olur.
Led lambalara gelirsek sadece görsellik amaçsa ben önermiyorum, özellikle de beyaz sisleri.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Sis farının sarı olması ve sarı renk kalmasının sebebi daha iyi görmek değil daha iyi görülmek. Beyaz renk yoğun sisin içinde kaybolabiliyor ama sarı renk öyle değil. Bu sebeple beyaz renk ne kadar güzel görünse dahi sislerin rengine dokunulmasından yana değilim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 4
Yorum
-
Merhabalar
Sis farların a beyaz led taktıktan sonra sis su almaya başladı ve daha sonra çalışmadı... Göstergede de sis ışığı yanmiyor... Sigortalar sağlam ama sisler yanmıyor... Sislere yaptığım tek işlem ampulleri değişmek oldu. Nedeni nedir bilginiz var mı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hlmgzl View PostMerhabalar
Sis farların a beyaz led taktıktan sonra sis su almaya başladı ve daha sonra çalışmadı... Göstergede de sis ışığı yanmiyor... Sigortalar sağlam ama sisler yanmıyor... Sislere yaptığım tek işlem ampulleri değişmek oldu. Nedeni nedir bilginiz var mı?
Yorum
-
Sislere led takıp park sis gezmesek olmuyor mu ki? Zaten yapı gereği sis lambaları geniş açı ve kısa mesafe aydınlatmaya yönelik tasarlanmış lambalar beyaz led takılınca gece karşındakinin gözünü gereğinden fazla alıyor. Ayrıca beyaz ledler siste ve yağmurda aydınlatmıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Karaali View PostSislere led takıp park sis gezmesek olmuyor mu ki? Zaten yapı gereği sis lambaları geniş açı ve kısa mesafe aydınlatmaya yönelik tasarlanmış lambalar beyaz led takılınca gece karşındakinin gözünü gereğinden fazla alıyor. Ayrıca beyaz ledler siste ve yağmurda aydınlatmıyor.
Yorum
Yorum