Bi önceki C kasa güncel kasaya göre çok daha çekici..Bu arada 2-3 gün Q7'yle dolaştım arabanın ön kısmına yani farlarına felan baktıkça aklıma insignia geldi niye acaba
Benim gibi benzetenlerde oldumu çok merak ediyorum bana hep kardeş gibilermiş geldi nedense yaa Tabi cosmoların önü
Bazen böyle cins şeylere takılabiliyorum arkadasın C kasayı symbole benzettiği gibi (ki katılıyorum çok çok halkı)
ben anlamış değilim zaten bu kadar cok birden patlamasına :S biseyde yok yani arabada amg paketler hadi nese ama stoplar cok basit.95 bin tl ye ben varya piiiiiiii )))
koskoca MB'yi ne yaptınız ya
yeni C'nin tasarımının beğenilmediğini bende ilk defa burada okudum.
bence sadece tasarımı için okadar para verilir, başka birşeyi yok zaten
kasa güzel ama içi çok dar.. ayrıca otomatik vitesi de 5 ileri ve çok başarılı değil.. C180 K dan bahsediyorum bu arada..
bir ara az daha niyeti bozup alıyordum,direkten döndüm.. iyi ki de dönmüşüm diyorum..
yerden yere vurdunuz he, verseler 50 60 tl ye opel alırmıydınız hemsolar . araba güzel simdi doğruya doğru insigniada hatasız değil abuk subuk ıncık cıncık seylerden servisteyiz paso , C de ben hic duymadım servise giden
hacı yalan söyleme buluşmada sen demedinmi çok yağ yakıyomuş felan diye Insignia'daki elektroniğin yarısı C serisinde yok tabi daha sorunsuz :P
Yorum