Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NACİZANE GÖRÜŞÜNÜZ??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: NACİZANE GÖRÜŞÜNÜZ??

Peki yıldızını söküp premium olmayan bir markanın amblemini yapıştıralım o kadar para veren olur mu?
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      hacı yalan söyleme buluşmada sen demedinmi çok yağ yakıyomuş felan diye Insignia'daki elektroniğin yarısı C serisinde yok tabi daha sorunsuz :P
      C değil Ecoupe

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
        Peki yıldızını söküp premium olmayan bir markanın amblemini yapıştıralım o kadar para veren olur mu?
        ferrari amblemini sök chery i yapıstır yüzüne bakarmısın ona benziyor , C nin tasarımına laf yok bir tasarımcı olark bunu soleyebirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
          Orjinal yazı sahibi: cagri
          hacı yalan söyleme buluşmada sen demedinmi çok yağ yakıyomuş felan diye Insignia'daki elektroniğin yarısı C serisinde yok tabi daha sorunsuz :P
          C değil Ecoupe
          nediyosun :S :S ben C diye anladım o gün, E'yse daha kötü :S sonuçta her markanın kendine göre sorunu varda önemli olan miktarı ve çözüp çözememeleri.
          bu konuda tabiki MB/Opel farkı ortaya çıkıyor ama C gereksiz pahalı bence
          InsigniaTEAM

Yorum

mercedesin opel e göre kalitesi elbette tartışılmaz ama söz konusu tasarımsa insignia C den yakışıklı
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arkadaşlar bende güzel sanatlar heykel okuyan birisi olarak c nin tasarımı tartışılmaz diyorum.Akıl dolu çizgileri var.Özellikle arka görünümü muazzam.Genel beğeniyide yakalayabilmiş durumda.İnsignia'nında tasarımı da çok çok başarılı.Zaten passat almamamın en büyük nedeni.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vexx
                Arkadaşlar bende güzel sanatlar heykel okuyan birisi olarak c nin tasarımı tartışılmaz diyorum.Akıl dolu çizgileri var.Özellikle arka görünümü muazzam.Genel beğeniyide yakalayabilmiş durumda.İnsignia'nında tasarımı da çok çok başarılı.Zaten passat almamamın en büyük nedeni.
                ben deniz endüstri tasarımcısıyım buna ben karar veririrm

tasarım idare eder. interior olarak konsol çok eksik
                [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Arkadaşımın yeni aldığı 5-6 aylık mercedes bozuldu ve uzun müddet kullanamadı almanyadan mühendisler geldi kontrol için ve değişim dediler.

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                    kesinlikle olmazdı.. bu benim görüşüm..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Nacizane kapışma
                      Dün gece 3 arkadas 3.25Ciyle turlarken(2001 altın sarısı) arkadan farları alengirli bi araba öyle bi yaklaştı ama nası bi yaklaşma anlatamam..ben sandım ki yeni kasa E serisidir felan sonra aynalardan bi baktık ilk önce çıkaramadık ne olduğunu daha sonra atladım hemen benim tosunum geldi aç lan yolu die o ara bi gülüştük neyse bizim arkadas yol felan açarmı açmaz tabi bu da basmaya basladı (ama ne fayda) adam sağ şeritten hiçbişey yokmuş gibi çekti gitti sonra baya bi ilerde ışıklarda arkasına durduk inanın diğer arabadakilerin gözü sadece insigniadaydı bu arada size yeminle 1 saat insignia aradık kapışmak için ama bulamadık bende dururmuyum tabi dün geceden beri alay ediyom Bmw'ye mi biniyon eşşeğemi biniyon ben bile vectrayla bu kadar fark yemem die (afedersiniz tabi ) 1.6T=2.5 bu bmw var olan beygirini nerde harcıyo hiiiç anlamıyom

Araç 19" jant teknik griydi.Maşşallah geceleri bu araba daha mı güzel duruyo ne yaa.dünden beri anlamsız bi kasıntı içindeyim sanki insigniayı ben yaptım

Yorum

Umarım iyi bir zamanda uygun bir Insignia düşürürsün Heycanlı olmuş...
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                          Nacizane kapışma
                          Dün gece 3 arkadas 3.25Ciyle turlarken(2001 altın sarısı) arkadan farları alengirli bi araba öyle bi yaklaştı ama nası bi yaklaşma anlatamam..ben sandım ki yeni kasa E serisidir felan sonra aynalardan bi baktık ilk önce çıkaramadık ne olduğunu daha sonra atladım hemen benim tosunum geldi aç lan yolu die o ara bi gülüştük neyse bizim arkadas yol felan açarmı açmaz tabi bu da basmaya basladı (ama ne fayda) adam sağ şeritten hiçbişey yokmuş gibi çekti gitti sonra baya bi ilerde ışıklarda arkasına durduk inanın diğer arabadakilerin gözü sadece insigniadaydı bu arada size yeminle 1 saat insignia aradık kapışmak için ama bulamadık bende dururmuyum tabi dün geceden beri alay ediyom Bmw'ye mi biniyon eşşeğemi biniyon ben bile vectrayla bu kadar fark yemem die (afedersiniz tabi ) 1.6T=2.5 bu bmw var olan beygirini nerde harcıyo hiiiç anlamıyom

Araç 19" jant teknik griydi.Maşşallah geceleri bu araba daha mı güzel duruyo ne yaa.dünden beri anlamsız bi kasıntı içindeyim sanki insigniayı ben yaptım
                          İnanmayacaksınız ama bugün aynı konuyu arkadaşla konuştuk. kırmızı bir 320 ci geçti. kaç beygir bu dedim. 150 deyince saldırılır buna dedim. 330 ci sordum, 200 küsür dedi. ona saldırmaya gerek yok dedik gülüştük. 325 ci kaç dedim bilmiyorum dedi. sonra 325 ci olup olmadığı hakkında konuştuk. bu şekilde sorumun cevabını öğrenmiş oldum.
                          Bu arada anlattığın arabaya ve gidiş şekline bakılırsa o geçip kaybolan kesin FacomX tir bence.
                          forumun en etkili sürücüsü o anladığım kadarıyla...
                          Renault!!!

Yorum

A Ocal lafı ağzımdan aldın. Bizim burada en tabi insigniacı Facomx dur. Zıplamaları meşhurdur. Biraz kulak çınlatalım. Fatih bu arada cumartesi bekliyorum. Bir sözün ar unutma.
                            OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Fatih abi forumun babacanıdır zaten pilotaj kısmına gelince kimin nasıl sürdüğünü nasıl biliyorsunuzda seciyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                                Fatih abi forumun babacanıdır zaten pilotaj kısmına gelince kimin nasıl sürdüğünü nasıl biliyorsunuzda seciyorsunuz?

Şöyle ki Mert , ben gördüğüme inanıyorum.
                                OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

İşleniyor...
                                X