Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NACİZANE GÖRÜŞÜNÜZ??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: NACİZANE GÖRÜŞÜNÜZ??

peki opeli nicin yapmıslar biliyormusunuz

Yorum

Söylersen seviniriz
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

yukarda yazdığınız markaları alamayan ama almana biniyorum diyebilsinler diye opeli yapmıslar

Yorum

AHAHHAA
          [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Mert Katılmıyorum. Opelin 130 Yıllık geçmişi var! Bence BMW de bir süre sonra tabana yayılmak için fiyatları aşağı çekecek.
            Yavaş yavaş o biz erişilmezis ve kimse bizim yaptığımızı yapamaz devirleri kapanıyor. Sonuçta piyasadaki parametreler sınırlı. Ve bu sınırları herkes sonuna kadar zorlamaya başladı. Yani teknolojik olarak BMW tasarım dışında bir fark katamazsa yakın zamanda Opel abisinin yanına oturup onu takip etmeye başlayacak Bu Forumda yazıyorum
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Opel 111 yıllık abi
              Mercedes'ten birkaç yıl eski bir firma, ancak otomobil üretimine Mercedes 1886'da, Opel 1889'da başladı

Mert dediğin kısmen doğru ama farklı bir bakış açısı da var,
              Mercedes-BMW'nin sıfır D segmentini yada 2.el E segmentini alma imkanım olsa Opel'de seçenekler arasında olurdu
              benim için normal binekte Opel'in 90.000'e kadar, OPC'nin 150.000'e kadar yolu var.
              InsigniaTEAM

Yorum

latife latife marka fanatikliği yapmayalım opel kullanıyorum MB BMW yi opelle kıyaslamam ama hic bir sekilde opelin suan eksikleri cok biz müsteriler olarak servise abone olmak istemiyoruz !!!! toyota honda mazda hatta hyundai gibi sadece bakımdan bakıma gitmek istiyoruz

Yorum

marka fanatikliği değil ya hayranlık benimkisi, başka marka otomobile geçsek Opel'i yine bırakmam.
                  kıyaslama yapmıyorumda, aynı paraya Mercedes alınabiliyorken Opel'de beni çeken illa ki birşey çıkıyor ben servise de önem vermiyorum zaten, aldığım keyfe bakıyorum, o yüzden şimdilik beni Opel'den soğutan birşey yok
                  InsigniaTEAM

Yorum

en önemli seye önem vermiyorsun çağrı sen yapma bare yaaa

Yorum

sevgi böyle birşey hastalıkta sağlıkta haha
                      InsigniaTEAM

Yorum

bmw ya da mercedes alabilecek ya da şöyle söyleyeyim;
                        bmw ya a mercedes alıp kasmadan binebilecek duruma gelene kadar opel
                        ha nasip olur da o refah seviyelerine erişebilirsem de bmw 520d olur sanıyorum benim hayatımda..
                        ancak 2. araç olarak da yine opel'den şaşmam o da ayrı bir konu.. bendeki de bir çeşit sevgi olsa gerek..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

BMW , MB alamazsam Honda, Toyota,Mazda ya bakarım en son gelir Opel e bakarım , benim gönülümü çalan olay tasarımıydı insignianın zaten vectra gbi bisi olsaydı suan 116 ya biniyordum 116 da rezil bir araba ama borusanın ozaman elinde vardı hazır direk alcaktım he suan mutluyum insigniayla allah en büyük dertlerim bu olsun diyorum servisten cıkarken aslında hosumada gitmiyor değil arabayla uğrasmak falan

Yorum

mazda opelle kesinlikle yarışamaz da toyota ve honda nın daha ilerde olduğu kabul.
                            insignia nın bmw da ancak 316 preminum m teknik alternatifi olabilir. 116 tırtın tırtı.
                            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

bana sorsan mazdamı opelmi mazda derim

Yorum

Tw de cıkan Yeni 5 kasa Bmw yi görüyormusunuz küfür gibi sürekli her kanalda...(BEYAZ)

Yorum

İşleniyor...
                                X