Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsi̇gni̇a almayin
Collapse
X
-
Kocaeli ve yalova da kurtarıcı olarak görev yapan samimi arkadaşımla konuştum . 2010 -2020 arası çekilen araçların markalarını istedim .
ilk sırada vw , reno , ford , opel diye listeleniyor diye belirtti. 10 Yıllık süreçte en az kurtarılan araç olarak Volvo dedi ve adedi sadece 1 adet.
bu belirttiği araçlar Türkiye de çok satan araçlar olduğu için mecbur listeye giriyor.
İnsignia yı sattım pişman oldum , şuan yine arıyorum ama kafama göre temiz bulamadım henüz. Almak için alınmamalı , önceki sahipleri nasıl kullanmış bilmeliyiz.
Yorum
-
Bende yıllar önce sporttourer kullandım 3 yıl. Araç fazlalığından satmıştım. Daha sonraları ww cc ile yolum kesişti. Araçla toplam 2.000 km yaptım 3 kez yolda hararetten bıraktı. Servis geçmişinde 1 yıllıkken kavrama değişmiş. Devirdaim pompası değişmiş. Bendede garantisine 3 ay kala değişti. Önceki sahibi çok hor kullanmış teybi bile bozuktu 3 yaşındaki aracın. Şirketin bir sürü ww aracını kullandım yaşamadım böyle. 2. El araçtan bu kadar acımasız yorum yapmak doğru değil. Bu sitedeki arkadaşlarım dostlarımda kesinlikle genç marka fanları değil. Bir sürü eleştiri yorumları da var ama bu konuda haklı serzenişteler. İnşallah gönlünüze göre araç sahibi olup sorunsuz kazasız kullanmak nasip olur.Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T 2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum