Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KASKO ve Zorunlu Trafik Sigortası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KASKO ve Zorunlu Trafik Sigortası

Kasko bedeli--Axa Sigorta--874,82 TL 2010 Cosmo 1,6 T(%30 hasarsızlık indirimi, sadık müşteri, plaka indirimi, % 30 Oyak Kurum Üyesi İndirimi)
    TRAFİK POLİÇE PRİMİ :199 TL AXA'DAN
    2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
      ya arkadaşlar benim arka tamponda hafif bir çizik var şimdi kasko bitmeden onu onarttırsamı kaskoya biirde diyelimki kaskoya onarttıracağım boya mı atıyorlar yoksa tamamen parçayımı değişiyorlar
      mini onarım olacağı için işçilikle düzeltirler, tampon değişmesi büyük onarıma girer ve hasarsızlığı bozar.
      kasko bitmeden yaptırmanızın faydası olur, yenilenen kaskonun mini onarım hakkını kullanmamış olursunuz.
      ama yinede firmayla önceden görüşün, böylesi var mı bilmiyorum ama belki mini onarım hakkı olmayan bir kaskodur.
      InsigniaTEAM

Yorum

650 kasgo ısvıcre
        120 trafık sıgortası
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Kasım 2010 tarihi itibariyle, 68.000 TL üzerinden 1.100.-TL kasko bedeli,10 taksit, Anadolu Sigorta %10 indirimi var

Yorum

mart ayında kasko axa 950 lira, tam muafiyet, (%30 hasarsızlık indirimi dahil)

Yorum

15 mayıs anadolu sigorta 520 tl tüm klozlar mevcut, ekstradan hasarsızlık indrimi koruma var.
              %65 hasarsızlık indiimi le
              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Ben de yeni almış olduğum 2010 1.6 Turbo aracım için acil kasko yaptırmak istiyorum ancak daha önceki aracımdan axa'nın beni yanlış yönlendirmesi sebebiyle hasarsızlık indirimim yok. Önceki aracıma sene içinde sanırım bir kez ufak bir çamurluk tamiri yaptırmıştım. Son olarak aracımı satarken de ufak bir düzeltme ile halledilebilecek bir çamurluk düzeltmesini de alıcı arkadaşın ricası ie ona jest olsun diye AXA yı arayıp hasarsızlık indirimimin tamamen kaybolup kaybolmayacağını sormama ve tamamen kaybetmezsiniz sadece %30 dan %20ye düşer gibi bir ifadeye yanılıp alıcı arkadaşla beraber giderek serviste kaskodan yaptırmıştım. Şimdi ise yeni kaskoya hasarszlık indirimi devri olmayacağını ilettiler!!
                Bana bugünkü şartlarda 2010 model turbo aracım için İstanbul dahilinde uygun bir kasko fiyatı verebilecek bir sigortacı tanıdığı olan var mı? ya da forumda da aynı zamanda kasko süresi dolanların toplu olarak fiyat aldıklarını okumuştum sanırım.
                Bunun gibi bir durum var mı şu aralar?
                Selamlar.
                Montoya Murat
                1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Arkadaşlar eşim bilindik bir sigorta şirketinin bölge müdürlüğünde çalışıyor (reklam olmaması için isim vermiyorum.). Tanıdık ve nazımız geçen acenteler üzeriden tüm şirketlerden fiyat alıp en makul olana yaptırıyoruz. Eğer yaptırmayı düşüneniniz varsa yardımcı olabiliriz. Eğer bilgi/fiyat almak isterseniz, buradan doğrudan mesaj atıp, yada cepten (0532 3468784) ulaşabilirsiniz. Elimizden gelen yardımı esirgemeyiz. Herkese güvenli sürüşler...

Yorum

istanbuldaki arkadaşlar zorunlu trafik sigortasını kaça yaptırdınız?

Yorum

2010 edition 180hp için bu hafta
                      anadolu ve yk kasko için 1150tl civarı zoorunlu için de 300tl civarı teklif verdi
                      axa kasko için 965tl zorunlu için 257tl teklif verdi, axayı tercih ettim.
                      (hepsi için max teminat 250000tl idi)
                      NB EDITION ELEGANCE 1.6 180hp BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                      X