Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KASKO ve Zorunlu Trafik Sigortası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KASKO ve Zorunlu Trafik Sigortası

2009 Insignia için bugün 2 KASKO teklifi aldım. Ergo İsviçre 950 TL, AxaSigorta ise 1100 TL verdi. Artık eskiden bizim talep edersek eklenen bazı klozlar standart hale gelmiş, özellikle deprem, terör ve halk hareketleri gibi eylemler biz söylemeden direk ekleniyormuş. Ayrıca tek şöför seçeneğini firmalar dahil etmek istemiyorlar. Ani rahatsızlıklar olabilir ve aracı bir yakınınız kullanırken birşey olursa primin %50si düşüyormuş. Neyse birkaç teklif daha almayı düşünüyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Arkadaşlar,
      Bugün aranıza katılmış biri olarak bende kendimden bilgi vereyim.
      Sıfır aracı iki gün sonra alıyorum.
      Ergo isviçre 1450 TL fiyat verdi. Full kasko ve anahtarlı-anahtarsız çalınma durumunda bir yıl içinde sıfır araç vermeyi garanti ediyor.
      Buna karşılık Groupama sigorta ise yine full kasko ama üç yıl anahtarlı-anahtarsız çalınmada sıfır araç verme garantisi ile 1850 TL fiyat verdi.
      Bilginize.
      2010 Cosmo, 1.6 180Hp, Karbon Siyah, Bej döşeme.

Yorum

Kasko ile ilgili ben de birkaç ekleme yapayım.Kasko için teklif alırken klozlarını iyi incelemek lazım.Şirketler karşı tarafın teklifinin altına inmek için bazı klozlarda oynama yapıyorlar.Örneğin,yangın,deprem,terör olayları,sel vb.gibi olaylarda %5 muafiyet uygulanır gibi ibareler koyan kasko şirketleri var.
        Bir de karşı tarafa verilen hasarlar (İhtiyari mali mesuliyet) şartını düşük yazıp,fiyat kıranlar da var.Bence bu madde en önemli madde.Genelde sigorta şirketleri bu miktarı :30.000 TL olarak teklif verirler.Allah muhafaza Ferrari,Bugatti hatta Q7 veya mercedes v.b gibi fiyatları yüksek araçları pert ettiğinizi yada ağır hasar verdiğinizi düşünün.Trafik sigortası limiti de 20.000 tl olsa eder 50.000 TL. Bu durumda 50.000 tl üzerini size rücu ederler.
        Benim kaskom 22.12.2010 da bitiyor (önceki aracımdan devir yapmıştım.) Araç bedeli 50.100 TL üzerinden %40 hasarsızlaık indirimi ile önceki kaskom olan yapı kredi 1.022 TL Fiyat verdi.Ama ben eureko sigortadan (879 TL/10 Taksit)+ %10 bonus teklifi aldım.(Araç eşimin üzerine ve Doğuş personeli) .Ayrıca Karşı tarafa verilen hasarları da 70.000 TL'ye yükselttim.(Bu şekilde sadece 35 tl daha fazla çıktı kasko)
        Biraz uzun oldu kusura bakmayın,gerçekten önemli bir konu
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ben eski aracımdan zeyilname (devir) yaptırdıgın ıcın fıyatı net hatırlamıyorum, ama eski aracı 1100 lıraydı sanırım, 100 lira fark verdım 1200 fılan, yapı kredi kasko...

Yorum

hasarsızlık varmıydı?
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

herhengibir indirimim yoktu, bu gune kadar hıçbir kaskoyu tam doldurmak kısmet olmadı, bi yıl dolmadan degıstırsım hep, bakalım bu sefer ındırım olcak sanırım

Yorum

Sn.FacomX sizin bu konuda bir görüşünüz yok mu?
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

25 Mayıs 2010 tarihinde AXA Oyak'a 1100 TL'ye 10 taksit yaptırmışım. (Askeri mensup indirimi dahil)
                  2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

kasım ayında anadolu sigortadan 411 tl ye yaptırdım. araç bedeli 62000 tl olarak görülüyor. %65 hasarsızlık %25 askeri personel %10 sadık müşteri indirimi var.
                    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                      kasım ayında anadolu sigortadan 411 tl ye yaptırdım. araç bedeli 62000 tl olarak görülüyor. %65 hasarsızlık %25 askeri personel %10 sadık müşteri indirimi var.
                      İyiymiş valla Trafik sigortası daha çok tutuyor
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ak sigorta 981tl full kasko 2011 1.6 cosmo için yeni yaptırdım

Yorum

930 tl axa
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

blink Hay masallah

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

15 mayıs axa 750 tl 8 taksit. Kasko
                              Trafik sigortası 213 tl axa yaptırdım. Kaskoda hasarsızlık indimleri de var.Araç kasko bedeli 45000 tl.
                              OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

ya arkadaşlar benim arka tamponda hafif bir çizik var şimdi kasko bitmeden onu onarttırsamı kaskoya biirde diyelimki kaskoya onarttıracağım boya mı atıyorlar yoksa tamamen parçayımı değişiyorlar

Yorum

İşleniyor...
                                X