Arkadaşlar, Insigniamın 1.yaşı 22 Nisan'da doluyor. Dolayısıyla KASKO ve Trafik Sigortaları da yenilenmek ister. Ben ERGO İSVİÇRE den KASKO için 950 TL (Kredi kartına 7 taksit) ödemiştim. Zorunlu Trafik Sigortasını da peşin 181 TL idi. Yeni yaptıran arkadaşlar veya araştıranlar güncel fiyatları bizle paylaşabilirler mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KASKO ve Zorunlu Trafik Sigortası
Collapse
X
-
Ynt: KASKO ve Zorunlu Trafik Sigortası
Oooo arkadaşlar benim de yakında sigortam bitiyor. Yine topluca fiyat alma olayına girişelim biz.
Sigortalarınız ne zaman bitiyor bakalım mı ? Ona göre de teklif isteriz. Yaşasın Opel Insignia kardeşliği. hiho obaa oleyy urock
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
15 myısta kasko zorunl trafik sigortası bitiyor. Kasko yu geçen yıl akbank ın ak sigortaya 1400 tl ye yaptırmıştım.
Kazasızlık indirimi ile bu sene kaç olur bilmem. İstanbulda olan arkadaşlar kasko tutarlarınız ne durumda bir el birliği edelim derim. Fiyatları açıklayalım.OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
-
ya bende benim fiyatları pahalı zannediyodum. İstanbul felaketmiş. (1300 - 1400) Bu seneki fiyatlar bakalım nasıl olacak. Yalnız ben geçen sene 800 TL ye bile KASKO yaptıran forumdaşlarımızı hatırlıyorum. İller göre değişiyor galiba.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
@ted79: Abi geçen sene Aksigortaya 672 TL ödemişim. Ancak önceki arabamdan gelen %40 yada %50 indirim vardı.
2010 model için bu sene Axa Oyak'a 1.066 TL ödeyeceğim. Malum indirim falan yok tabi... Ancak senin araban farklı senin araban maşallah FULL + FULL. Dolayısı ile FULL + FULL ödersin kaskoyu...2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Biz ergo işviçre ile amlaşmıştık. 1050 civarı idi fiyatı . Mert sen 750 tl fiyatı nasıl yaptırıdın anlamadım. daha önceki arabalarındandolayı hasarsızlık mı var ?Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum