Önceki telefonumda da bunda da chrome yd firefoxda arama yaptırıp insigniateam sayfasına bağlanamıyorum. Reklm veren sayfalar çıkıyor. Telefo u ilk aldığım zaman bile böyle yaptı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insigniateam web sayfasının açılmaması
Collapse
X
-
Bugün benim de başıma geldi. Format attıktan sonra ilk defa siteye girecektim. Opera reklam veren sayfa çıkınca uyardı ağı nasıl ayarlayacağını sordu. Genel değil özel ağ diye seçtim. Tekrar denememde sorunsuz girdi.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
default sayfasına,yönlendirme var ise oraya, ya da açılışta devreye giren modüllerin kodlarının arasına bir kod enjekte olmuş. arama motorlarına bu yönlendirme ile indexlenmesini sağlıyor.Son düzenleme: selcuktuncer; 30.06.2020, 13:26.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Evet Maalesef uzun süredir aynı sorunla uğraşıyoruz. Site yönetiminin konuyu çözmesini diliyorum. Farklı cep telefonları, bilgisayarlar vs denedim. Tebrikler kazandınız, android çekilişi vs uygun olmayan saldırı tipi reklamlar çıkıyor.
Özellikle google da insignia diye arattırıp girdiğimiz konularda 7 8 defa reklamlarla boğuşuyoruz. Bilgisayar ve telefon ile ilgili değil.
Bunu kesin söyleyebilirim.
Teşekkürler.
Yorum
Yorum