merhaba arkadaşlar tekrar aracımı aldığımda sol güneşlik makyaj ayna kapağı yoktu harita okuma lambaları çalışıyor ama kapağı eksik. Ankarada nereden temin edebilirim. Çıkma opel parçası satan tanıdıklarınız tavsiye edeceğiniz yerler var mı ? teşekkürler şimdiden.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
makyaj aynası güneşlik kapağı
Collapse
X
-
Sadece kapak olarak satılmıyor, satılsa da ben hiç görmedim, duymadım. Çünkü benimkisinin de pini kırıktı bir şekilde tamir ettim ama çok iyi olmadı. Bir ara çok araştırmıştım o kapağı bulmak için ama sadece kapak olarak satılmıyor. Mecburen tüm siperliği almalısınız. Çıkma olarak bolca mevcut.2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo
Yorum
-
İnsignia’m varken yolcu güneşlik makyaj aynası kapağı elimde kalmıştı. Çıkmacılarda opel parçası satanlarda aradım ama bulamadım. 2017 yılı için siperliği serviste 400₺ ye değiştirdim. Parça ararken insignia a kasada siyah-antrasit gri- gri-bej olmak üzere 4 farklı tavan rengi olduğunu öğrendim. Hepsinin parça kodu farklı bu koda göre aramakta fayda var.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum