Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara kara teslim. Trafik Felç !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara kara teslim. Trafik Felç !

Arkadaşlar şu an itibari ile ankara kara teslim.
    Trafik her yerde felç.
    Hayat durdu.

Ynt: Ankara kara teslim. Trafik Felç !

Allah sabır versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eskişehir'de aynı.....

Yorum

Kara sahinle az daha yolda kaliyorduk. Zar zor eve geldik. Daha hanim yollarda .....berbat bir trafik var. Ama Allahtan arablarin cogunda kar lastigi var da trafik kazasi cok yok. Vallahi artik hergun kar goruyoruz. Ayica bugun yeni bir urun kesfettik. Lastiklare sıkılan ve buzda palet gorevi goren . Bu urunu tavsiye diyorlar. Bakalim yarin sanirim deneyecegim bir sıkısta 8 km etkiliymis. Ayakkabi altlarinda ise uzun sure etkili oluyormus. Yani buza yismayi sagliyormus. Deneyip sonuclari sizlere bildiririm. Saygilar sevgiler

Yorum

Kolay gelsin
          Aman dikkat arkadaslar

Yorum

Yaklaşık 5 km yolu servis aracıyla 1 saatte alabildik. Yürüseydim daha çabuk gelirdim. ihihi

Yorum

herkesin derdi farklı Çorum'da da yürüyerek bir yere gidilmiyor kaldırımlar 5cm buz, kaymamak imkansız ama yollar eridiği için arabayla gitmek daha kolay oluyor
              InsigniaTEAM

Yorum

16 : 20 de hastaneden çıktım. ev 9km . eve geliş:19:25.. varın gerisini siz hesap edin.bir çok araba yaz lastikleri yüzünden düz yolda bile ilerleyemiyordu. sağlı sollu slalomla eve geldim. çok şükür. kış lastiklerim beni yolda bırakmadı. hatta ara ara çeşitli sürüş teknikleri bile denedim. haha
                180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Ben aracımı bilkent de bıraktım.Eve (Subayevleri) 3 saatte gelebildim.
                  2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Geçmiş olsun ..Umarım havalar daha iyi olur.
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ankara'lı arkadaşlar Allah kolaylık versin ne diyeyim. Biz burda 2-3 gün üstüste kar yağsa bunalıma giriyoruz siz bütün kışı nerdeyse böyle geçirdiniz..

Yorum

Bu durumdan en çok etkilenen ben oldum sanırım. Arabamı hafta içi çıkartmıyorum zaten. 18:00 da tunalı hilmi den ofisten çıktım. Bir umut dolmuş olur diye kızılaya yürüdüm. Yarım saat yürüdüm kızılaya kadar. Sonra 10-15 dk dolmuş, otobüs , taksi filan bekledim. Ondan da çarem kesildi. Başladım herkes gibi yürümeye. Dikmen Keklik pınarına yürüdüm. Hep yokuş çıktım 80 dk. civarı sürdü. Ayakkabılarım ve üzerim iyiydi, su geçirmedi ve üşümedim. Marketten çekirdekte aldım. Yiye yiye eve gittim Eve geldiğimde saat 20:00'dı. Neyse dedim canımız sağolsun.

Yorum

Ersincim spor yapmışsın işte.İsteyip de yapamıyoruz. Zaten dün inanılmaz görüntüler vardı sağda solda.....

Yorum

Çok acaipti gerçekten. Yalnız meteorolojinin uyarılarına rağmen bu sefer hiçbir önlem alınmamış olması çok kötüydü. Sabah daha kar tek tük atarken Hacettepe Beytepe Kampüsü nü, Bilkent'e ordan da ODTU ye bağlayan arka yola çıktım. Bir de ne göriim yol cam gibi buz olmuş. Teknokent-Vyberpark ve bahsettiğim okulların trafiği ordan akıyor, müthiş kuyruk olmuştu hız göstergesi nerdeyse 0 ı gösterir şekilde sağ salim ODTU ye vardım.

Akşam ise daha beterdi, normalde 15dk bile sürmeyen Beytepe- Ümtköy arasını tam 1 saatte geçebildim. Yolda kazalar, kayanlar. Kar lastiği veya zinciei olmayıp da bu havada giderim deyip trafiği felç eden ve bizleri de tehlikeye atan herkesin kulağını çınlattım.

2 Kere kaza tehlikesi atlattım, birinde zaten sıkışmış ve yokuş aşağa inen trafiğin önüne ya yoldan bir kadın atladı frene bastım ama durmak ne mümkün (hozda 20 km ) aşağı doğru kayıyorum, Allah'tan yol genişti de kendimi en sola atıp kurtuldum. İkincide de yaşamkent yokuşunu çıkarken kar lastiği olmayan biri ne hikmetse yolun en sonunu kapatmış gidiyor, baktım yokuşun dik olduğu yerde takılacak sağından geçeyim dedim, bu sefer yokuşta kalmamk için biraz da hızlıydım ama amca tam ben ona yaklaşınca aracını en sağa çekmeye karar verdi, önüme atladı ama araç yokuşu çıkmadağı için yan yan aşağı doğru kayıyor o anda nasıl sağ sol yapıp geçtim ben de bilmiyorum

Neyse Allah'a şükür kazasız belasız geldim eve.

Yorum

gecmis olsun.bide siz edirneyi gorun.sel var o daha kötü kardan.dun risk aldim yarim metre suya kafalama daldim on cama kadar cikti su aklim alindi.bulgaristan da baraj kapaklarini bir aciyo bir kapiyo.edirne de magduruz.

Yorum

İşleniyor...
                              X