Duyuru

Collapse
No announcement yet.

radarı tespit eden cihazlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• radarı tespit eden cihazlar

arkadaşlar malumunuz her yerde tuzak gibi radar kuruyorlar. yakalndığımız zaman da bayağı cezası ağır . Acaba bu radarların yerini tespit eden cihazlar nerde satılıyor bilen var mi?

aldığım NAVİTECH navigasyon da "radar var" diye bir şey yazıyor. ama çalışmıyor. gerçekten bu cihaz radarın yerini tespit ete özelliği var mı?

Ynt: radarı tespit eden cihazlar

Radar tespit chihazları var ama bizim araçların camındaki kaplamadan dolayı işe yaramıyorlar ya araç dışına çıkarmak lazım yada taralı yere sabitlemek lazım Cobra marka cihazlar güzeldir

Diğer tarafta sizin navigasyon cihazı şu şekilde çalışıyor daha önceden birileri şu koordinatta radar var diye kayıt giriyor ve siz o bölgeye yaklaştıkça radar var diyor bazen işe yarıyor genellikle radarlar aynı noktaya konulduğu için bir nebze işe yarıyor

Radarsız günler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

radar tespit cihazıyla yakalanınca da büyük ceza var onuda düşünmek lazım
      InsigniaTEAM

Yorum

tehlikeli işler bunlar
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          radar tespit cihazıyla yakalanınca da büyük ceza var onuda düşünmek lazım
          yani radara 300 tl civarında bir para vermektense 600-700 tl gibi bir para bir de radar cihazının parası gayet yüksek tutuyor

Yorum

Biraz pahali ama on cam ve polis engeline takilmamak icin bunu alin.

Montaji

Whistler is a leader in automotive radar detectors, power inverters, dash cameras, portable jump starters, rear-view cameras, police radio scanners and diagnostic inspection cameras.
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Ben 2 yıl önce e-bay'dan sipariş verdim ama Eskişehir gümrüğünde kalmıştı. Beni sarı zarfla Eskişehir Gümrük Müdürlüğüne çağırdılar. Aradığımda aletle ilgili görüşmek istediklerini söylediler. Ama gitmedim. Aletde orada kaldı.
              [center]
              2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum ve suan tatil icin Turkiye`deyim...

Not Satış Yapmadan önce kendinizi Tanıtırsanız seviniriz

Yorum

Yasal olmayan bu cihaz için yurt dışındaki üreticilere para ödeyip bir de korku içinde kullanmaktansa
                  T.C. devletine ceza ödemeyi daha doğru buluyorum. bknz.emrezxr ihihi
                  Sonuçta cezaları Yunanistan tahsil etmiyor yine bize dönüyor. (iyi bir teselli)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                    Yasal olmayan bu cihaz için yurt dışındaki üreticilere para ödeyip bir de korku içinde kullanmaktansa
                    T.C. devletine ceza ödemeyi daha doğru buluyorum. bknz.emrezxr ihihi
                    Sonuçta cezaları Yunanistan tahsil etmiyor yine bize dönüyor. (iyi bir teselli)
                    onu demeseydin iyidi haha
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emre, dedim ama teselliyi de verdim be kardeşim.

Yorum

motordan sogutaclar beni abi yaaaaa haha haha haha

Yorum

Senin halı sahanın etrafı hız yapmak için müsait gibi... haha

Yorum

İşleniyor...
                          X