Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sustalı Anahtar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sustalı Anahtar

Öncelikle herkese selamlar anahtarın anahtarlık takılan metal yeri koptu onu yeni bir sustalı anahtarmı alsam servisten napsam ne önerirsiniz fiyatları hakkında bilginiz varmıdır acaba? gidip yenı anahtar alıp programmı attırmam lazım
    sağlam bir yapıştırıcı varmı bunu yapıştırabiliceğim yenisini almaya gerek yok gibi duruyor sağlam bir yapıştırıcıyla yapışır kanaatindeyim

Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Sustalı Anahtar

Antara'nın sustalı anahtarının yenisi 300 TL civarında görünüyor.
    Bunların bir yan sanayisi vs vardır elbet.

Yorum

300 tl ise yazık verilmez yahu metal kısımı yapıştıramazmıyız güçlü bir yapıştırıcı ile
      GIBBON

Yorum

Sigorta sirketinizle gorusun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sahibinden.com da sadece kumanda kabı satılıyor 30 - 40 tl civarında bunları deneyebilirsiniz..

Yorum

fatih abi kasko şirketi ile değiştirdigimiz zaman hasarsızlıgı bozmazmıyız basit birşey için ?
            tolga abi baktım ama captivalar için bulamadım cruze felan var 502 tarzı güçlü yapıştırıcılarla tutarmı acaba denemekte fayda varmıki
            GIBBON

Yorum

Yapıştırma ile olabilir.
              Bu arada Ebay de buldum bitane

http://www.ebay.com/itm/Three-BTN-Re...item2c5e4ecbb3

Yorum

tşkler tolga abi o tip dğil bendeki rolleyes yapıştırıcı aldım denıyorum bakalım sımdı
                GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TOGI
                  Yapıştırma ile olabilir.
                  Bu arada Ebay de buldum bitane

http://www.ebay.com/itm/Three-BTN-Re...item2c5e4ecbb3

bencede mantıklı bir ürün. 300tl vermek yerine bu ürünü düşünebilirsin. yapıştırmayı düşünme japon tarzı güçlü yapıştırıcılr gıcık bir sey yapıştırırken heryere bulaşabiliyor. sonra bulaşan yerleri silmekle uğraşıyorsun. çıkmıyor tabi...
                  2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

volkan abi yapıştırırken aklıma geldi ve yapıştırıcagım yer hariç her yeri maskeledim bant ile suna yapıstırdım ve iyice sıkılassın dıye bantladım bakalım 5-6 saat dursun o şekilde
                    GIBBON

Yorum

temiz iş olmuş. inşallah sıkı yapışırda bi daha uğraşmazsın))
                      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

- servisten yenisini almaya gerek yok
                        - yan sanayiye de gerek yok çünkü çok kalitesiz oluyor
                        - anahtar değişimi kasko anlaşmasına göre belirli bir miktara kadar hasarsızlığı bozmuyor. hatta anahtarı kaybettiğin zaman güvenlik için kasko arabanın tüm anahtar sistemini değiştiriyor, bu işlem bile kasko şartlarındaki miktarı geçmezse hasarsızlığı bozmuyor
                        - doğru olanı yapmışsın, en mantıklısı geri yapıştırmak gereken yerlere japon sürersen hem iyi yapışır hem dışardan belli olmaz.
                        InsigniaTEAM

Yorum

404 metal yapıştırıcı ile yapıştırdım birde sıkı tutsun diye dışardan bant attım suan daha yeni baktım baya taş gibi olmus aksama dogru bakıcam anahtarlıgı gecırıcem onu gecırırken cıkmazsa sorun yok sert baya demir çunkü
                          GIBBON

Yorum

5 tl japon bu işi görür ama iyicene temizledikten sonra yapıştırma işlemini yap
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Odak'tan 180-200 TL civarı temin edebilirsin..Geçmiş olsun...

Yorum

İşleniyor...
                              X