aracımın silecek suyunu 3 gün önce serviste satılan gm marka su ile doldurdum 3 gün kullanmadım arabamı bugün kullanırken fark ettim aşırı derecede o sıvının kokusu aracımın içine giriyor klima açıkken daha fazla kokuyor başından daha önce böyle bir olay geçen var mı arkadaşlar acaba neden böyle oldu daha önce yoktu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
silecek suyu
Collapse
X
-
Ynt: silecek suyu
Orjinal yazı sahibi: ceydagokturkArkadaşlar merhaba,
Opek Insignia'da ön cam silecek suyu ayarlanamıyor mu? Fıskiye camdan çok arabanın arkasına doğru gidiyor. Ne yapılmalı?
Ceyda
Sorunuza gelecek olursak klasik araçlardaki gibi iğne ile fıskıyenin yönünü değiştiremiyorsunuz çünkü fıskıyeden sonra bir ızgara filtreden suyu basınçlı olarak püskürtme işlemi yapılıyor
sizdeki sorun ya montaj hatası var düzgün takılmamış yada püskürtmeyi yapan parçada bir sorun var
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colemerik34Orjinal yazı sahibi: ozasbu kadar zaman sonra araç suyu yadırgamasın tekrar tanıştırsaydınızINSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXYada silecek su haznesi icin koku tabletleri var kullanirsaniz guzel meyve kokusu gelir
Bahsettiginiz koku normaldirHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Opek Insignia'da ön cam silecek suyu ayarlanamıyor mu? Fıskiye camdan çok arabanın arkasına doğru gidiyor. Ne yapılmalı?
Ceyda
+ şeklinde bir parça var, oraya uygun tornavida yada başka birşeyle ileri geri yaparak ayarlamanız lazım.
yada ayar yapmaya uğraşmamak için yetkili servisten çiftini 10 liraya alıp yenisini takabilirsiniz
parça kodu:
yada parçaların bozulmasını göze alarak fıskiyenin ucundan düz tornavida sokarak da ayarlayabilirsiniz. çok serttir zor ayarlanır ama sonuçta ayarlanıyor
InsigniaTEAM
Yorum
-
Ceyda
Opel servislerinde silecek fıskıyesini ayarlama çubukları mevcut ( aynı tornavida gibi ucu silecek fıskıyesi şeklinde ) servise uğradığınızda sorumlu arkadaşlara söylerseniz silecek fıskıye ayarını yaparlar.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum