Duyuru

Collapse
No announcement yet.

silecek suyu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• silecek suyu

aracımın silecek suyunu 3 gün önce serviste satılan gm marka su ile doldurdum 3 gün kullanmadım arabamı bugün kullanırken fark ettim aşırı derecede o sıvının kokusu aracımın içine giriyor klima açıkken daha fazla kokuyor başından daha önce böyle bir olay geçen var mı arkadaşlar acaba neden böyle oldu daha önce yoktu

Ynt: silecek suyu

normal bir kokudur antifriz kokusu eğer rahatsız ediyorsa sizi su tamamlayın üstüne yani eriyiği inceltmiş olursunuz,iyi akşamlar
    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Yada silecek su haznesi icin koku tabletleri var kullanirsaniz guzel meyve kokusu gelir

Bahsettiginiz koku normaldir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sonaxin elme veya dger meyvelerden olsan konsantre su katkilari var. Ondan ekleyin.....cok guzel kokuyor...

Yorum

cevaplayan herkese teşekkürler ben kokudan rahatsız olmuyorum fakat aldığımdan beri 8 aydır ilk defa yeni su doldurunca oldu o yüzden aklımda acaba kalmasın diye danışayım dedim

Yorum

bu kadar zaman sonra araç suyu yadırgamasın tekrar tanıştırsaydınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
              yok öyle değil yanlış anladınız 8 aydır kullanıyorum aracı bu zamana kadar silecek su sıkarken koku yoktu yeni su koyunca gelmeye başladı

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Opek Insignia'da ön cam silecek suyu ayarlanamıyor mu? Fıskiye camdan çok arabanın arkasına doğru gidiyor. Ne yapılmalı?

Ceyda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydagokturk
                  Arkadaşlar merhaba,

Opek Insignia'da ön cam silecek suyu ayarlanamıyor mu? Fıskiye camdan çok arabanın arkasına doğru gidiyor. Ne yapılmalı?

Ceyda
                  Hoşgeldiniz kendinizi taışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz

Sorunuza gelecek olursak klasik araçlardaki gibi iğne ile fıskıyenin yönünü değiştiremiyorsunuz çünkü fıskıyeden sonra bir ızgara filtreden suyu basınçlı olarak püskürtme işlemi yapılıyor
                  sizdeki sorun ya montaj hatası var düzgün takılmamış yada püskürtmeyi yapan parçada bir sorun var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: colemerik34
                    Orjinal yazı sahibi: ozas
                    yok öyle değil yanlış anladınız 8 aydır kullanıyorum aracı bu zamana kadar silecek su sıkarken koku yoktu yeni su koyunca gelmeye başladı
                    Ön camın altındaki havalandırma deliklerinden hem su tahliyesi hemde temiz hava alma kanalları olduğu için cam suyu kokulu ise içeride o kokuyu duyarsınız.Demekki şimdiye kadar kullanmış olduğunuz cam suyu ya saf suydu yada kokusu olmayan bir temizliyeci içeriyordu.Sonuçta normal bir durum.Sorun yok.
                    INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                    20" jant
                    infinity
                    DVD 800
                    Sunroof
                    Deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Yada silecek su haznesi icin koku tabletleri var kullanirsaniz guzel meyve kokusu gelir

Bahsettiginiz koku normaldir
                      daha neler duyaca z
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Ceyda
                        Insignia'daki fıskiyeler bilindik fıskiyelerden farklı olduğu için yükseklik ayarı alt kısmından yapılıyor.
                        + şeklinde bir parça var, oraya uygun tornavida yada başka birşeyle ileri geri yaparak ayarlamanız lazım.
                        yada ayar yapmaya uğraşmamak için yetkili servisten çiftini 10 liraya alıp yenisini takabilirsiniz

parça kodu:

yada parçaların bozulmasını göze alarak fıskiyenin ucundan düz tornavida sokarak da ayarlayabilirsiniz. çok serttir zor ayarlanır ama sonuçta ayarlanıyor

InsigniaTEAM

Yorum

çağrı sen nerden biliyorsun bunları ihihi
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

Ceyda
                            Selam Ceyda hanım,

Opel servislerinde silecek fıskıyesini ayarlama çubukları mevcut ( aynı tornavida gibi ucu silecek fıskıyesi şeklinde ) servise uğradığınızda sorumlu arkadaşlara söylerseniz silecek fıskıye ayarını yaparlar.
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              çağrı sen nerden biliyorsun bunları ihihi
                              bilmemki ihihi ihihi ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X