İnsan bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlıyor. Anne-baba , sağlık-sıhhat , eş-dost , iş-güç ,
ben daha uzatılabilecek bu listenin sonuna İnsignia ekliyorum. Şimdi isim isim sayabileceğim
pek çok arkadaşımız arabasını satıp başka markalara yönelip geri dönmüşlerdir.
Ben gerçi eski Opelciyim , son on yıldır da İnsignia , başka bir markayı-arabayı aklımdan
bile geçirmedim, geçirmem de. Ömrüm varsa niyetim C kasa çıkana kadar mevcuda binmek ,
kısmet olur alabilirsem C kasa son arabam olur , kalan ömrü (eğer kalmışsa) birlikte geçiririz
Hasret çekenlerin bir an evvel arabalarına kavuşmaları için duacıyım, Cem Bey kardeşim ile
Fatih Bey'e de tabii ki
Mukemmel bir arac beni benden aldi gercekten ozellikleri yusuf Flexi mukemmel farlari headup i koltuk isitmasi sogutmasi muazzam bir arac Allah kaza bela vermesin dostum agabeyim yusuf dun bide bi ozelligi cok hosuma gitmisti ama aklimda kalmadi ya hangi ozellikti o agabey hahahiho
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Mukemmel bir arac beni benden aldi gercekten ozellikleri yusuf Flexi mukemmel farlari headup i koltuk isitmasi sogutmasi muazzam bir arac Allah kaza bela vermesin dostum agabeyim yusuf dun bide bi ozelligi cok hosuma gitmisti ama aklimda kalmadi ya hangi ozellikti o agabey hahahiho
Kral geri dönmüş
kardom direksiyon ısıtması ve ön cam ısıtması
He aynen kardom ya adamlar girtlagina kadar doldurmus bu ozelliklerde bir e200d doldurdum
879 bin tl cikti )
uzun zamandir yoktum birileri demis öldü simdi tekrar yazsinlar kral geri dondu rolleyescool
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
He aynen kardom ya adamlar girtlagina kadar doldurmus bu ozelliklerde bir e200d doldurdum
879 bin tl cikti )
uzun zamandir yoktum birileri demis öldü simdi tekrar yazsinlar kral geri dondu rolleyescool
Yorum