Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik seçimi

arkadaşlar merhaba öncelikle herkeze selamlar ben insignia ailesine yeni katıldım ve 2016 model 1,6cdti sport araç aldım kış lastiği alıcam 19'' olarak önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: dinçer çoker View Post
    arkadaşlar merhaba öncelikle herkeze selamlar ben insignia ailesine yeni katıldım ve 2016 model 1,6cdti sport araç aldım kış lastiği alıcam 19'' olarak önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
    Hoşgeldiniz

Keyifli Paylaşımlar

Kış lastiği secimi için kriterler değişken olduğu için bu analizi kendiniz yapmanız lazım

İl Faktörü Kışın yoğunluk derecesi - Bütçe - Beklenti- Kalite = ideal kış lastiği

Benim şahsi kanatim yazlık yada dört mevsimlik bir lastik karşısında markasızda olsa kış lastiği diye üretilmiş bir lastik kullanmak daha mantıklı oluyor özellikle karda

bu kapsamda çok bütçeyi zorlamdan popüler marka dışına da çıkabilirsin kumho, petlas,kleber, vss...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni almış olduğum Grand Sport İnsignia aracıma alacağım lastik konusunda yardımcı olabilirmisiniz
      öncelikle seçimim yaz lastiği (malum izmirde kış yok)
      245/45/18
      michelin pilot sport 4 ile primacy 4 arasında kaldım nasıl lastiktir arasındaki farkı bilen varmı
      Continentallerin ses seviyeleri 70 desibelin üzerinde o yüzden 2. Plandalar

Yorum

İşleniyor...
      X