Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yöneticiye Uyarı..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yöneticiye Uyarı..

Konu yeri burası mıdır bilemedim ama özellikle bugün canımı sıkan bir durum var..
    Bana mı denk geliyor, aradığım konulara mı bilmiyorum ama bugün baktığım konuların çoğunda fotoda görünen sahtekarlık ürünü reklamlar çıkıyor, şunu bunu kazandınız tıklatın diye..
    Bu bilinçli mi yapıldı yoksa farklı bir durum mu anlamadım ama bilmeyen birisi tıklar kapar virüsü... Hem kullanıcılara hem yöneticiye naçizane uyarım olsun..
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Selamlar bu tür mesaj alıyorsanız telefonunuzda kullandığınız web tarayıcınızın ön belleğini (Cache) temizlerseniz bu tür anlamsız mesajlarlar karşınıza çıkmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Vallahi düzeldi... Reklam çıkan konularda şimdi çıkmıyor..
      Utandım şimdi böyle ıvır zıvır durum için konu açtığıma..
      Teşekkürler...

Yorum

İşyerindeki ortak kullanılan tablet bilgisayarda da aynı durum var. Kim artık nereye girdiyse insigniateam.com sıkıntılı ama sonuna /forum ekleyince site açılıyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
          İşyerindeki ortak kullanılan tablet bilgisayarda da aynı durum var. Kim artık nereye girdiyse insigniateam.com sıkıntılı ama sonuna /forum ekleyince site açılıyor.
          Kullandıgınız pc de de aynı işlemi yapın Browser in ön belleğini silin sorun çözülür

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X