Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik aynaların kapanıp acılması ve balata değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• otomatik aynaların kapanıp acılması ve balata değişimi

merhaba ben gökhan kumral tekirdağ çerkezköyden katılıyorum aranıza.

2015 cosmo 1,6 dizel otomatik aracım mevcut. araç ile ilgili tam bilgim bulunmamaktadır.

öncelikle ön ve arka balataları değişecem ne önerirsiniz aracım 58.000 de
    245*40*19 yazlık fabrika cıkışlı
    225*55*17 kışlık lastik kullanıyorum.

birde araçtan inince aynalar otomatik kapanmıyor ve ya acılmıyor bunlada yardımcı olabilirmisiniz.

düşüncelerinizi bekliyorum

Fren balataları jantın büyüklüğüne yada küçüklüğüne göre seçilmez öncelikli olarak disk büyüklüğüne göre balata kullanın her zaman orjinal ürün sorunsuz ve düzgün olur

Aynaların açmak yada kapatmak kumanda üzerinden basılı tutarak acıp kapatabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tesekkur ederim ilginize. Ama ben öyle anahtardan basıp acmaktan bahsetmiyorum. Ben arabadan indiğimde kapıları kendi kitliyor ama aynalara birsey olmuyor onu nasış yapıyorsunuz yada varmı öyle birsey d iş ye yardım istiyorum.

Yorum

öyle bir özellik yok maalesef. kendiniz anahtarla kapatacaksınız.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Aynalar değilde camlar ve sunroof kapıları kitleyince kapanıyor. Obd portuna takıp bir daha ellemeyeceğiniz küçük bir alet ile. Kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
            Aynalar değilde camlar ve sunroof kapıları kitleyince kapanıyor. Obd portuna takıp bir daha ellemeyeceğiniz küçük bir alet ile. Kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yok.

Hocam yalnız OBD portu sürekli aktif yani aracı kitleyip gittiğinizde hala bu alete elektrik gidiyor. Ben araç çalışmazken bir şeylere güç vermesini pek sevmiyorum açıkçası o yüzden bana mantıklı gelmiyor.
            Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Hocam yalnız OBD portu sürekli aktif yani aracı kitleyip gittiğinizde hala bu alete elektrik gidiyor. Ben araç çalışmazken bir şeylere güç vermesini pek sevmiyorum açıkçası o yüzden bana mantıklı gelmiyor.
              Biz iki arkadaş uzun süredir kullanıyoruz sıkıntı yok.Enerji ile de problem olmaz. Alabilirsiniz.

Yorum

2 yıldır kullanıyorum o modülü. çinden getirdim. hayır kontak kapatıldığı anda araçtan elektrik kesilir. çakmaklıklar dahil. üzerinde zaten elektriğin olduğunu gösteren bir led var.kontak açıkken yanar, kapalıyken söner. olması gerekende bu zaten. alacaksanızda çinden 20-30 tl ye alın derim aceleniz yoksa. 80-90 tl yüksek.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

balata farkı motora göre değişiyor, şase numarası üzerinden uygun olan ürünü tespit edebilirsiniz.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post

2 yıldır kullanıyorum o modülü. çinden getirdim. hayır kontak kapatıldığı anda araçtan elektrik kesilir. çakmaklıklar dahil. üzerinde zaten elektriğin olduğunu gösteren bir led var.kontak açıkken yanar, kapalıyken söner. olması gerekende bu zaten. alacaksanızda çinden 20-30 tl ye alın derim aceleniz yoksa. 80-90 tl yüksek.
                    Çakmaklıklar kontak ile beraber kapanıyor bu doğru fakar OBD portu kapanmıyor yani en azından benim aracımda kapanmıyor. Çünkü elimdeki OBD cihazının üzerinde ki led araç kilitliyken bile yanmaya devam ediyor. Ayrıca araç içi kameraların 24 saat özellikli olanlarınında gücü OBD den alan ek kabloları oluyor güç OBD de kesilmediği için.
                    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Çakmaklıklar kontak ile beraber kapanıyor bu doğru fakar OBD portu kapanmıyor yani en azından benim aracımda kapanmıyor. Çünkü elimdeki OBD cihazının üzerinde ki led araç kilitliyken bile yanmaya devam ediyor. Ayrıca araç içi kameraların 24 saat özellikli olanlarınında gücü OBD den alan ek kabloları oluyor güç OBD de kesilmediği için.
                      demekki bazı obd cihazlarında 16. port pini de aktif oluyor.

Yorum

İşleniyor...
                      X