Merhaba ,
Öncelikle aranıza aldıgınız ve sizler ile tanıştıgım için menun oldum.
İsmim serkan 40 yaşında mühendisim .
Şuanda kulandıgım araç kia-Rio 1,5 dizel 13 yıldır kullanıyorum
İşletme maliyetinden aşırı derecede memnum , ayrıca daga taşa eşek niyetine biniyorum ,hiç sorun çıkarmıyor yagını suyunu koy devam.Parçaları çok ucuz .. Onun dışında yazın şehir içi araba şehirler arası ve tatillerim de motosiklet kullanırım.
Bu sıralar sık sık tekirdağ ankara yapma durumum var , ailevi nedenlerden dolayı ,
Kia-Malum küçük araba yoruyor , Şöyle kendimi daha rahat gelip gidecek konforlu bir araba almaya ihtiyacım var..
2012 model insigna 2,0 dizel almayı düşünüyorum 160 hp likten ,
Fiyatları çok uygun diger araçlara göre o yüzden açıkcası acaip kıllandım (hani derler ya pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir zileti) kronik sorunumu var neden bu araba bu kadar ucuz diye biraz araştırdım motor problemi sıklık ile yapmış , bu kadar sorunlu mu ? yağ pompası sorunu var galiba.
Esas siz kullanıcılara sormak istedim ,işin aslı astarı nedir dogrusu nedir.
Bu kardeşinizin üzerine allahını seven bilgi atsın
HEpinize kolay gelsin.
Öncelikle aranıza aldıgınız ve sizler ile tanıştıgım için menun oldum.
İsmim serkan 40 yaşında mühendisim .
Şuanda kulandıgım araç kia-Rio 1,5 dizel 13 yıldır kullanıyorum
İşletme maliyetinden aşırı derecede memnum , ayrıca daga taşa eşek niyetine biniyorum ,hiç sorun çıkarmıyor yagını suyunu koy devam.Parçaları çok ucuz .. Onun dışında yazın şehir içi araba şehirler arası ve tatillerim de motosiklet kullanırım.
Bu sıralar sık sık tekirdağ ankara yapma durumum var , ailevi nedenlerden dolayı ,
Kia-Malum küçük araba yoruyor , Şöyle kendimi daha rahat gelip gidecek konforlu bir araba almaya ihtiyacım var..
2012 model insigna 2,0 dizel almayı düşünüyorum 160 hp likten ,
Fiyatları çok uygun diger araçlara göre o yüzden açıkcası acaip kıllandım (hani derler ya pahalıdır vardır bir hikmeti ucuzdur vardır bir zileti) kronik sorunumu var neden bu araba bu kadar ucuz diye biraz araştırdım motor problemi sıklık ile yapmış , bu kadar sorunlu mu ? yağ pompası sorunu var galiba.
Esas siz kullanıcılara sormak istedim ,işin aslı astarı nedir dogrusu nedir.
Bu kardeşinizin üzerine allahını seven bilgi atsın
HEpinize kolay gelsin.
Yorum