Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbo sporttourer

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 turbo sporttourer

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni katılmış ve uzun yıllardır araba almamış şimdiyse almaya niyetlenmiş biri olarak size bir sorum olacaktı
    ben 2010-2012 arası 1.6 insignia sporttourer almayı düşünüyorum da, forumda şu anda bu araca sahip olan yara daha önce sahip olan arkadaşlar varsa onların kullanıcı görüşlerini almak istiyorum tavsiye edermisiniz
    kasaya göre motor performansı nasıl çekişte bir sıkıntı oluyormu yada ara hızlanması nasıl yakıt tüketimi nedir bu konularda bilgi verecek bir arkadaş olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Bende 2010 modeli vardı. 3 yaşında almıştım. 8-9 yaşında daha farklı sorunlar olabilir. Araç uzun yolda çok güzel. Şehiriçinde 1-2 vites aracın kütlesinden dolauı biraz ağır. Bu yüzden sprint booster almıştım. Tepkimesi hak ettiği gibi oldu. Şehiriçinde 10-11 litre yakıyordu . Biraz dur kalkta 12-13 oluyor. Şehirdışında sakin kullanımda 7-8 litre yakıyordum. Çok agresifte 14 te daha fazla da görebilirsiniz. Uzun yolda her araç ile rahatça kapışabileceğiniz aile aracı. Bagajı harika. Önerim kesinlikle cam tavanlı almanız. Benim araçta flexi yoktu çok ender araçta var. Bulabilirseniz harika olur sizin için. Beklentilere göre göreceli bir konu araç seçimi. Ama ailecek unutamadığımız bir araç idi. Hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin.
    Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Teşekkür ederim oğuz bey,valla bende bagajını beğendim baya geniş yükleme eşiği güzel iç donanım olarak da yaşıtlarının baya önünde cam tavan konusunda bende sizin gibi düşünüyorum olmazsa olmaz, eğer nasip olurda alırsam sprint boosterla beraber turbosunuda güçlendirmeyi düşünüyorum yani biraz kurcalayacağım aracı gaza bastığımda tepkiyi hissetmek istiyorum halıya kadar basıpta yığılır kalırsa bi anlamı kalmaz bakalım artık hayırlısı neyse o olsun

Yorum

İşleniyor...
      X