Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia için tavsiye

Herkese merhabalar. Foruma yeni katıldım. 2 ay içinde yeni bir araba almayı düşünüyoruz. Eski bir Opel Vectra B kullanıcısı olarak Opel'in yeri ayrıdır ailemizde. Babam emekli olunca 80.000 lira civarında otomatik vitesli ve konforu fazla bir araç aramaya başladık.
    Şu an araç fiyatları çok yüksek ve fiyatını hak eden araba yok neredeyse. Insignia diğer araçlara göre fiyat/performans oranında daha uygun gibi. Alacağımız aracı bayağı uzun süre kullanmayı düşünüyoruz bu arada. Fakat Insignia hakkında çok uç seviyelerde olumlu ve olumsuz yorumlar var ve insanın kafası karışıyor haliyle.
    Bu araç cidden 10-20 bin lira arası masraf çıkarıyor mu? Kronik sorunları çok mu fazla? Parça fiyatları nasıl ve bulunabiliyor mu? Otomatik şanzımanı nasıldır? Otomatik şanzıman için hangi motor daha elverişlidir? Ustası var mıdır? (Ankara'da yaşıyorum).
    Biliyorum bu gönderiler önceden de atılmış ama güncel olarak bir cevap gelmesi hem bizim hem de başka Insignia almayı düşünenler için daha yararlı olur diye düşünüyorum.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtın lütfen. araç şimdiden hayırlı olsun.

sorduğunuz tüm soruların cevapları forumda mevcut. güncelliğini kaybetmiş değil. sabırla konuları okuyun. fikir edineceksiniz. ufak tefek sorunlar kronik diye adlandırılan problemlerin hepsinin basit çözümleri var.2013 ve sonrası özellikle. önceki yıllardaki araçlara da yıllardır keyifle binen üyeler mevcut forumda. burada en önemli unsur seçeceğiniz aracın ilk sahibi o aracı nasıl kullanmış ve bakımları yetkili servistemi yapılmış aracına aşık olmuşmu gerçekten bu önemli. çok iyi bir expertizden geçirerek araç hakkında servis kayıtlarınıda alarak işinizi garantiye alabilirsiniz. siz beğeneceğiniz aracın linklerini paylaşırsanız yorum yapacaklardır. ama dediğim gibi sabırla konuları model yıllarınıda baz alarak okumanız, çünkü her yıla ait modelde makyajlı makyajsız araçlarda farklı konular konuşulabiliyor. site içerisindeki ilanlarada göz atın derim.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

hoş buldum abi. çok teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
      X