Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arıza lambası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arıza lambası

2017 model 1.6 dizel otomatik insignia aracım bugün partikül filtresi dolu sürmeye devam uyarısı verdi ve aynı zamanda motor arıza lambası yaktı. Uyarı geçene kadar aracı 3000 devir ve üzeri bir şekilde kullandım yaklaşık 10-15 dakika içinde uyarı kayboldu fakat motor arıza lambası sönmedi birkaç kere aracı stop edip tekrar çalıştırdım belli aralıklarla araç hiçbir uyarı vermemesine rağmen motor arıza lambası sönmüyor. Bu normal midir daha önce başına gelen oldu mu lambayı söndürmek için bir ustaya gidip beyine bağlatmalı mıyım sizlerin tecrübesinden faydalanmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese, iyi forumlar.

Öncelikle hoş geldiniz.

Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız sizi ve aracınızı dahi iyi tanıyabilir ve daha iyi yardımcı olabiliriz. Hem de adet yerini bulmuş olur

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Kusura bakmayın ben prosedürü bilmediğim için bodozlama daldım öyle

Yorum

DPF içinde bir sensör var , filtre temizlik ihtiyacında ise bu uyarıyı verir.
        Temizlik tamamlandı ise sönmesi gerekir, demek ki arızalı,değişmesi lazım,
        ben garantiden değiştirmiştim.

Yorum

Hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
            DPF içinde bir sensör var , filtre temizlik ihtiyacında ise bu uyarıyı verir.
            Temizlik tamamlandı ise sönmesi gerekir, demek ki arızalı,değişmesi lazım,
            ben garantiden değiştirmiştim.
            Çok teşekkür ederim kitapçıkta da partikül ışığı yerine bu yandıysa servise götürün yazıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
              Hoşgeldiniz
              Hoşbuldum

Yorum

İşleniyor...
              X