Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia OPC...!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia OPC...!!!

Gidip alıcam en sonunda bi OPC

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

Yahu ağlarmısın gülermisin bizim milletimiz resmen mazot pahalı herşeye yansıyor diyor adam resmen ben 10 numara yağ kullanıyorum diyor, otomobil vergileri diz boyu adamlar buradaki fiyatlara göre bedavaya araç alıyor. maad
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
        Sportta ve Essentiada El freninin mekanik olduğunu bilmiyorudum. Garip.

Ayrıca opelin Plastik Jantlı İnsignia çıkardığını da bilmiyordum. Essentia bir İnsigniaya Para Vermeye Değmez Bence. Hız sabitleyici yok. Klima Manuel. Koltuk Isıtmanın Alt Yapısı dahi yok. Navigasyon yok. Tel. Bağlantısı yok. Edition Elegance ve Cosmo , Farklı Olarak Sport Paket Getirmeleri Çok İyi Olmuş Bence

Essentia İnsignianın Karizmasını Çizebilirdi Türkiyede.

O kadar boş bir paket ki arka camlar bile manuel olarak açılıyor. Eski çevirmeli sistem.
        sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım.arabalarımızın bi ağırlığı bi karizması var. böyle boş arabalar model imajını zedeler. ortalık insignia kaynar. yeni passatlarda sis farları,,elektrikli el freni ön park sensörler beelki sayamadığım bi sürü özellik boş donanımlarda yok. o paraya nasıl olmaz diye çok söylendim. aynı kaderi bizim arabalarmızın yaşamasını istemem. opel donanım seviyesini editiondan başlatmakla en akıllısını yapıyor. sonuçta d sınıfı, bir ağırlıgımız olsun...
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
          Orjinal yazı sahibi: 18XET01
          Sportta ve Essentiada El freninin mekanik olduğunu bilmiyorudum. Garip.

Ayrıca opelin Plastik Jantlı İnsignia çıkardığını da bilmiyordum. Essentia bir İnsigniaya Para Vermeye Değmez Bence. Hız sabitleyici yok. Klima Manuel. Koltuk Isıtmanın Alt Yapısı dahi yok. Navigasyon yok. Tel. Bağlantısı yok. Edition Elegance ve Cosmo , Farklı Olarak Sport Paket Getirmeleri Çok İyi Olmuş Bence

Essentia İnsignianın Karizmasını Çizebilirdi Türkiyede.

O kadar boş bir paket ki arka camlar bile manuel olarak açılıyor. Eski çevirmeli sistem.
          sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım.arabalarımızın bi ağırlığı bi karizması var. böyle boş arabalar model imajını zedeler. ortalık insignia kaynar. yeni passatlarda sis farları,,elektrikli el freni ön park sensörler beelki sayamadığım bi sürü özellik boş donanımlarda yok. o paraya nasıl olmaz diye çok söylendim. aynı kaderi bizim arabalarmızın yaşamasını istemem. opel donanım seviyesini editiondan başlatmakla en akıllısını yapıyor. sonuçta d sınıfı, bir ağırlıgımız olsun...
          bence çokta garip bir durum değil Bmw Audi Mercedes sitelerinde araç donanımları baz olarak Fatih abinin fluence den az

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
            Bu yüzden ortalık VWnin Passat-Jetta nın baz donanımları kaynıyor ya Ortalık. Eline biraz para geçen 60-70 bin liradan (ki o kadar vermeye değer mi bilemiyorum hiho) alıyor jettayı , az daha para koyan passat alıyor. Demiyor ki madem üstüne para koydum jettanın dolusunu alayım. Ben şu sıralar ankarada çok az rastlıyorum 2010-2011-2012 HighLine bir VW'e.

Gerçekten aradaki segment farkı ortadan kalkıyor. En boş paketinde 40-45 Bin TL ye satılan bir Sıfır Km İnsignia alacağıma , Dolu Paket Bir Corsa Alayım Bari Rahat Olsun diyesi geliyor insanın. Mantıklı değil ama öyle.

Orjinal yazı sahibi: Onat89
            bence çokta garip bir durum değil Bmw Audi Mercedes sitelerinde araç donanımları baz olarak Fatih abinin fluence den az
            Bakış açısına göre tabiki , Fakat Alman Otolarının Teknolojisini,Sağlamlığını Citroénin 2011-2012 Modellerinden Başka Fransız otomobilleriyle karşılaştırmak ne kadar mantıklı, Orasını da pek bilemiyorum doğrusu. Citroén'in Sağlamlığını bilemiyorum fakat teknoloji bakımından üstünlüğünü duymuştum.

Fakat bi gerçek var alınmayın ama, Fluence alan forumdaki abim (Volkan abi Miydi Fatih abi mi hatırlayamıyorum ama) tabiri caizse Attan İnip Eşeğe Bindi :P
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
            X