arkadaşlar bir türlü anlayamadım öncelikle ruhsatta 96kw yazıyor ancak tramer sorgulama yaptığımda gelen mesajda insignia cosmo 2.0 cdti 160hp diye geçiyor. aracın arkasında cdt beyaz renkte ı ise siyah renkte. turbo var. bir diğer mesele de muayane kağıdında model olarak og-a olarak geçiyor bunu aratınca da edition modeli çıkıyor. ruhsaatta ise nb loumousin olarak geçiyor. benim aracım cosmo mu değil mi? 130hp mi?160hp mi? lütfen yardımcı olun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracım 130hp mi? 160 hp mi?
Collapse
X
-
Otomatikse 160 hp diye bir şey yok, Cosmo ise 160 hp, Edition veya Ed. Elegance ise 130 hp.
Benim aracım Ed. Elegance ve son harf siyah renkte. Sanırım sizin araç da 130 hp'lik versiyon. Şoför koltuğu hafızalı ise Cosmo'dur, değilse Ed. Elegance veya Edition'dır.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canc123 View Postarkadaşlar bir türlü anlayamadım öncelikle ruhsatta 96kw yazıyor ancak tramer sorgulama yaptığımda gelen mesajda insignia cosmo 2.0 cdti 160hp diye geçiyor. aracın arkasında cdt beyaz renkte ı ise siyah renkte. turbo var. bir diğer mesele de muayane kağıdında model olarak og-a olarak geçiyor bunu aratınca da edition modeli çıkıyor. ruhsaatta ise nb loumousin olarak geçiyor. benim aracım cosmo mu değil mi? 130hp mi?160hp mi? lütfen yardımcı olun
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canc123 View Postarkadaşlar bir türlü anlayamadım öncelikle ruhsatta 96kw yazıyor ancak tramer sorgulama yaptığımda gelen mesajda insignia cosmo 2.0 cdti 160hp diye geçiyor. aracın arkasında cdt beyaz renkte ı ise siyah renkte. turbo var. bir diğer mesele de muayane kağıdında model olarak og-a olarak geçiyor bunu aratınca da edition modeli çıkıyor. ruhsaatta ise nb loumousin olarak geçiyor. benim aracım cosmo mu değil mi? 130hp mi?160hp mi? lütfen yardımcı olun
En basit kontrol yolu, AFL far yok ise yada arka kapı camlarında perde yok ise arabanız Edition donanımdır.
Ruhsatta 96kw yazıyor ise 130hp'liktir.
Arkadaki CDTI yazısında sadece I'nın siyah olması da 130hp olduğunu gösterir.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum