Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4x4 İnsignia hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 4x4 İnsignia hakkında

Değerli arkadaşlar merhaba. 2011 model Corolla'dan sonra insignia almaya niyetlendim. Aile dostumuzda 2015 Aralık çıkışlı, 195 hp 4X4 dizel, en dolusundan insignia var, cosmo olması lazım, araç şu anda 80 bin km civarında. araç sahibi klasik kullanıcı olduğundan ve yaş olarak oldukça büyük olduğundan bazı sorularıma cevap alamadım. Bu yüzden buraya üye olup sizlere danışmak istedim.
    Araçla çok seyahat ettim, beni oldukça cezbetti. Otomatik araç almak istediğimden değişikliğe gidiyorum. Comfortline passat almaya kalksak az temizlerine 140bin diyorlar. Bu dolulukta ve temizlikte başka araç baksak, arada en az 30-40 Bin TL oynuyor.
    Ne dersiniz, almaya değer mi?
    Sakin kullanımdaki tüketimi, performanslı kullanımdaki tüketimi nedir?
    Bakım ücretleri nedir?
    Özellikle aynı aracı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler.

Öncelikle hoşgeldiniz. 195 hplik Biturbo kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç. Bendeki önden çekişli ama 4x4 olanlarının kullanımı çok keyifli. Hele ki corolladan sonra "yıllardır kütük kullanıyormuşum" diyeceğinizin garantisini veririm. Biturbolar adından da anlaşılacağı üzere çift turboludur ve torkunu çok geniş bir devir aralığında veriyor. Yakıt tüketimi ortalamam yaklaşık 11 bin km dir yol bilgisayarı ortalaması ile 8.5 lt/100 km. (Sapmasıyla birlikte 8.8 gibi düşünebilirsiniz) çok seri ve keyifli bir araçtır ve cosmo donanımlıdır. Aracın fotoğrafını atabilirseniz ektsra donanımı var ise söyleyebiliriz. Biturbolar passat ile farklı kulvardaki araçlar ve corolla/passata(1.6 dizel) göre baş döndürecek bir performansa sahip. Otomatik şanzıman biraz performansı törpülese bile güvenilir ve kullanışlı bir şanzımanı var.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Başkaca soracağınız varsa da çekinmeden sorabilirsiniz.

Yorum

Standart modeller (1.6 dizel ve 2.0 dizel) ile aynı parçaları kullandığından bakım ve parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Periyodik bakım parçaları uygun fiyatlıdır.

Yorum

Çok teşekkür ederim. Ben bu aracı 120’ye sabitlediğimde 6 litre gösteriyordu. Sanırım şehir içinde 10 litreyi görecek. Uzun yolda 130-140 sabitleyerek gidiyorum genelde. Bu durumda da 8 litre ortalama olur diye düşünüyorum. Aracın fotosu yok ama, abimiz bu aracı Opel bayisi olan akrabasından almıştı. Özel sipariş olduğunu söylemişti, sunroof ve ekstra 5 yıl garanti var.
          Rutin bakımına 500 civarı ödediğini söylemişti.
          Yani benim öncelikli tercihim dizel ve otomatik araç olmasıdır, dizel passat, superb alsak insigniaya nazaran 20 Bin ve daha fazla ödemek zorunda kalacağım. Ben de bildiğim, temiz, performanslı, üstelik 4x4 bu aracı alayım diyorum. Aradaki farkı yakıtla ancak 5 senede kapatırım belki de ????

Yorum

2.0 195 beygir ve 4*4 harika ve bi o kadar da özel bir araç.Aracın geçmişine güveniyorsanız, satıcı sizi ikna edebilirse alınır bence.

İlgilenenler için opel 4*4 kıyaslaması

Join us on Facebook: http://www.facebook.com/StacjaKontroliTrakcjiFollow us on Instagram: http://www.instagram.com/4x4.tests.on.rollersAudi A4 Allroad 2.0 TF...

Yorum

Şimdi benim Karatay aklıma düştü
              Biturbo 195 hp çok iyi bir araç , 4x4 olması ayrı bir avantaj,
              çünkü dört çekerlerde flexride şasi standart donanım olarak gelir,
              Flexride şasi kullandıktan sonra bu donanımdan asla vazgeçmeyeceksiniz.
              Dört tane kış lastiği alın, olsun size en kral SUV. Fiyat uygun ve servis geçmişi
              belli ise hiç düşünmeyin derim, şimdiden hayırlı olsun.

Aklıma gelmişken söylemeden geçmeyeyim, bu arabanın tek olumsuz yanı
              motor gürültüsü, uzun yolda, motor sıcak ve sür'at yüksekse sorun yapmazsınız,
              ama şehir içi kullanımda biraz fazla sesli çalışır. Eeee, gülü seven bu küçük dikene
              katlanır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kerimkardas View Post
                Çok teşekkür ederim. Ben bu aracı 120’ye sabitlediğimde 6 litre gösteriyordu. Sanırım şehir içinde 10 litreyi görecek. Uzun yolda 130-140 sabitleyerek gidiyorum genelde. Bu durumda da 8 litre ortalama olur diye düşünüyorum. Aracın fotosu yok ama, abimiz bu aracı Opel bayisi olan akrabasından almıştı. Özel sipariş olduğunu söylemişti, sunroof ve ekstra 5 yıl garanti var.
                Rutin bakımına 500 civarı ödediğini söylemişti.
                Yani benim öncelikli tercihim dizel ve otomatik araç olmasıdır, dizel passat, superb alsak insigniaya nazaran 20 Bin ve daha fazla ödemek zorunda kalacağım. Ben de bildiğim, temiz, performanslı, üstelik 4x4 bu aracı alayım diyorum. Aradaki farkı yakıtla ancak 5 senede kapatırım belki de ????
                130-140 sabitte çok daha aşağısını görür ama biturboyu yakıt düşüncesi ile almak arabaya ayıp.
                Biturbo keyif almak amacı ile alınıp, düşük yakıt tüketimi de keyfinize keyif katacağı bir model.

Yorum

Arabayı 3 yıldır tanıyorum, çok defa kullandım, emanet olarak kullanmakla sahibi olarak kullanmak farklı. Çok şükür kaza bela da görmedi, Geçmişini ve sahibini iyi biliyorum. Tavsiyeleri de gözeterek sanırım en kısa zamanda, Allah da nasip ederse alacağım. Teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
                    2.0 195 beygir ve 4*4 harika ve bi o kadar da özel bir araç.Aracın geçmişine güveniyorsanız, satıcı sizi ikna edebilirse alınır bence.

İlgilenenler için opel 4*4 kıyaslaması

https://www.youtube.com/watch?v=uFmYsbx_b9k
                    Test çok iyiymiş
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                      Şimdi benim Karatay aklıma düştü
                      Biturbo 195 hp çok iyi bir araç , 4x4 olması ayrı bir avantaj,
                      çünkü dört çekerlerde flexride şasi standart donanım olarak gelir,
                      Flexride şasi kullandıktan sonra bu donanımdan asla vazgeçmeyeceksiniz.
                      Dört tane kış lastiği alın, olsun size en kral SUV. Fiyat uygun ve servis geçmişi
                      belli ise hiç düşünmeyin derim, şimdiden hayırlı olsun.

Aklıma gelmişken söylemeden geçmeyeyim, bu arabanın tek olumsuz yanı
                      motor gürültüsü, uzun yolda, motor sıcak ve sür'at yüksekse sorun yapmazsınız,
                      ama şehir içi kullanımda biraz fazla sesli çalışır. Eeee, gülü seven bu küçük dikene
                      katlanır.
                      Bi de üstad şöyle bi eklenti yapsam uygun olur mu bilemedim; 2.0 195 beygir, evet muhteşem bir güç ve tork! Ancak kağıt üzerinde ve realitede maalesef şanzıman kaynaklı o gücü tam alamıyorsunuz. Yani değerleri çok parlak değil. Heee tercih etmem mi? Düşünmeksizin alırım! Şuan bile 0km 2.0 195 bi motor olsa, taksam diye hayalim var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post

Bi de üstad şöyle bi eklenti yapsam uygun olur mu bilemedim; 2.0 195 beygir, evet muhteşem bir güç ve tork! Ancak kağıt üzerinde ve realitede maalesef şanzıman kaynaklı o gücü tam alamıyorsunuz. Yani değerleri çok parlak değil. Heee tercih etmem mi? Düşünmeksizin alırım! Şuan bile 0km 2.0 195 bi motor olsa, taksam diye hayalim var
                        Biturbolar "değerler" (0-100 vs.) ile kıyaslanacak bir motor değil. Çok daha farklı bir kullanım karakteri var. Şöyle ki; sürekli üst devirli pist tarzı kullanımda küçük turbonun size hiçbir katkısı yok. Evet bu tarz kullanım için de gayet güçlü ama asıl keyfi değişken devirlerde kullanıldığında ortaya çıkıyor. 1500 devirden 5000 devre kadar kesintisiz bir torkla hızlanabiliyor. Her devirde güç ayağınızın altında. Turbo doldursun diye beklemiyorsunuz. Örneğin sollamaya çıkarken, vites düşüreyim devrini alsın çıkayım derdi yok. O sebeple farklı bir kullanım karakteri var.

Bir türlü nasip olmadı smg05 Muharrem'e aracı bırakıp test yaptırayım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post

Biturbolar "değerler" (0-100 vs.) ile kıyaslanacak bir motor değil. Çok daha farklı bir kullanım karakteri var. Şöyle ki; sürekli üst devirli pist tarzı kullanımda küçük turbonun size hiçbir katkısı yok. Evet bu tarz kullanım için de gayet güçlü ama asıl keyfi değişken devirlerde kullanıldığında ortaya çıkıyor. 1500 devirden 5000 devre kadar kesintisiz bir torkla hızlanabiliyor. Her devirde güç ayağınızın altında. Turbo doldursun diye beklemiyorsunuz. Örneğin sollamaya çıkarken, vites düşüreyim devrini alsın çıkayım derdi yok. O sebeple farklı bir kullanım karakteri var.

Bir türlü nasip olmadı smg05 Muharrem'e aracı bırakıp test yaptırayım.
                          Siz tabi bi kullanıcı olarak çok daha iyi biliyorsunuz. Zaten o gücü hissi eminim 0-100 den daha başkadır. Çok eskiden tv de röportajını izlediğim bi le mans 24 sürücüsü şöyle demişti "tork tork tork" Sanırım demek istediği buymuş

Yorum

İşleniyor...
                          X