Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hani kar etmiştik:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hani kar etmiştik)

tamam mehmet abı tum sıtecek yapalım bunu bu kadar hızlı deger kaybeden araba olamaz bence bence sımdıden gorunmemesı lazım bu konunun cok kurnazlar var abı

Yorum

satıcı tok olduktan sonra kurnazların görmesi işe yaramaz

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
      tamam mehmet abı tum sıtecek yapalım bunu bu kadar hızlı deger kaybeden araba olamaz bence bence sımdıden gorunmemesı lazım bu konunun cok kurnazlar var abı
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        İlanları hazırlar ve bı konuyu dışardan okunmayacak şekilde kilitleriz

Benim satma niyetim yok ama piyasa fiyatını yukarı çekecek her türlü etkinliğe varım. Hatta çok iyi tok satıcı rolü yaparım

guzel dusunceler gercektende ama bızım yazılarımızı okurlarsa sayet fıyat yukseltme polıtıkası yaptıgımız bellı olmazmı? hadı ıstedıgımız rakamları yazdık talepler gelırse ne olcak
        +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

guzel dusunceler gercektende ama bızım yazılarımızı okurlarsa sayet fıyat yukseltme polıtıkası yaptıgımız bellı olmazmı? hadı ıstedıgımız rakamları yazdık talepler gelırse ne olcak
          Mezarcıların fiyat düşürme politkası yapmaya yetkileri varsa, birlik olmuş biz kullanıcıların da yükseltme politikası da hayli hayli vardır. Zaten araçlarımız güncel 0 km fiyatıyla neredeyse aynı olsun da demiyoruz, sadece hakettiği seviyelere gelsin yeter

Ölçüp biçmek bir % belirlemek lazım derken de bunu kastetmiştim.
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

bizim arabadan örnek verecek olursam, geçen sene arabayı aldığımız fiyatın 2-3.000 tl üstüne ilan açsam çok beklemeden satacağımızı düşünüyorum
            çünkü Vectra'nın piyasasını Vectra'cılar belirliyor şuan 25.000 liraya bile Vectra B var ki Vectra C'ler 20-22binden başlıyor zaten.
            aynısı Insignia için neden yapılamasın, bence bu arabanın piyasasını yükseltmek sizlerin elinizde olan birşey.
            InsigniaTEAM

Yorum

Bu organizasyonu yapabilirsek gerçekten araçlarımızın değerini ve cebimizdeki paramızı korumuş olacağız ve bu aracı almak isteyen fakat 2.eldeki değer kaybına sebep almaktan bile vazgeçen kullanıcılarında bir nevi hakkını korumuş olacağız.Ben en kısa zamanda şu havalar düzelirse şayet aracı bir yıkatıp resimlerini çekeyim 55.000 tl den fiyat çekeceğim.10000 km de bir araç için bence makul sayılır.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Kardeşler bence de iyi bir organizasyon olur muhakkak yapalım. Eğer iyi bir müşteri çıkarsa da satarız yahu. Piyasadan 5-6000 üzeri bir teklif gelirse neden satmayalım dimi. Zaten asıl o zaman piyasa yükselmez mi.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                X