tamam mehmet abı tum sıtecek yapalım bunu bu kadar hızlı deger kaybeden araba olamaz bence bence sımdıden gorunmemesı lazım bu konunun cok kurnazlar var abı
satıcı tok olduktan sonra kurnazların görmesi işe yaramaz
Orjinal yazı sahibi: speed_emre
tamam mehmet abı tum sıtecek yapalım bunu bu kadar hızlı deger kaybeden araba olamaz bence bence sımdıden gorunmemesı lazım bu konunun cok kurnazlar var abı
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Mezarcıların fiyat düşürme politkası yapmaya yetkileri varsa, birlik olmuş biz kullanıcıların da yükseltme politikası da hayli hayli vardır. Zaten araçlarımız güncel 0 km fiyatıyla neredeyse aynı olsun da demiyoruz, sadece hakettiği seviyelere gelsin yeter
Ölçüp biçmek bir % belirlemek lazım derken de bunu kastetmiştim.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
bizim arabadan örnek verecek olursam, geçen sene arabayı aldığımız fiyatın 2-3.000 tl üstüne ilan açsam çok beklemeden satacağımızı düşünüyorum
çünkü Vectra'nın piyasasını Vectra'cılar belirliyor şuan 25.000 liraya bile Vectra B var ki Vectra C'ler 20-22binden başlıyor zaten.
aynısı Insignia için neden yapılamasın, bence bu arabanın piyasasını yükseltmek sizlerin elinizde olan birşey.
Bu organizasyonu yapabilirsek gerçekten araçlarımızın değerini ve cebimizdeki paramızı korumuş olacağız ve bu aracı almak isteyen fakat 2.eldeki değer kaybına sebep almaktan bile vazgeçen kullanıcılarında bir nevi hakkını korumuş olacağız.Ben en kısa zamanda şu havalar düzelirse şayet aracı bir yıkatıp resimlerini çekeyim 55.000 tl den fiyat çekeceğim.10000 km de bir araç için bence makul sayılır.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Kardeşler bence de iyi bir organizasyon olur muhakkak yapalım. Eğer iyi bir müşteri çıkarsa da satarız yahu. Piyasadan 5-6000 üzeri bir teklif gelirse neden satmayalım dimi. Zaten asıl o zaman piyasa yükselmez mi.
Yorum