Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hani kar etmiştik:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hani kar etmiştik)

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
    Bende bu konuda sizinle aynı fikirdeyim ve daha öncede bunu savunmuştum.Asıl olay şu mesela şuanda insignia 1.6 t edition sıfır 65.000 tl civarı.bu araç her yıl için max. temizliğine göre 2 ile 3 bin arası değer kaybediyor.yani şuan en yaşlı olan 2009 model insignialar bile 54.000 tl den aşağıya satılmamalıdır.aracı aldığınız fiyatı baz alıp hesap yaparsanız aracın fiyatı tabiki dip yapar.zamanında 54.000 tl ye sıfır almış olmanız o aracın değerini düşürmenizi gerektirmiyor.illa zarar mı etceksiniz.şunu iyi bilmek gerekiyor bu aracı alacak olan kişiler ya sıfır yada 2.el alacak.mantık olarak sıfıra 65.000 tl vereceğine 54.000 tl ye az kullanılmışı her halükarda alacaktır.eli mahkum çünkü
    ama burda satıcıların mantıklı davranması lazım araçlarımızın değerini bilelim ve paramızın tabiki.para kolay kazanılmıyor.ama çabuk kaybediliyor ve bu şekilde devam edilir ise çok daha kaybederiz.Eğer karar verilir ise bende aracımı satılığa çıkarıp bu kampanyaya katılırım hep beraber fiyatları yukarı yönlü çevirebiliriz belki.
    +1 ben aracı alali 1 yılı gecti ödediğim ücreti döviz cinsine çevirirsen bugün 55-56 bin tlden aşağı satmamam lazım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bütün forum ilan verip piyasayı yükseltceksek ben varım
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Aslında aklımdan geçen bir fikir var; hepimiz sahibinden e ilan verelim şöyle piyasasından %15-20 fazla yazarak bu arada satılırsa satılsın , aksi halde diğer araçlar daha çabuk satılır piyasada yükselmiş olur .
        Bu arada ciddi olarak piyasasıyla İnsignia sahibi olmak isteyen , sıfırına para yetiştiremeyen kişilerin yoluna taş koymak olmaz mı bu?
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
          Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Aslında aklımdan geçen bir fikir var; hepimiz sahibinden e ilan verelim şöyle piyasasından %15-20 fazla yazarak bu arada satılırsa satılsın , aksi halde diğer araçlar daha çabuk satılır piyasada yükselmiş olur .
          Bu arada ciddi olarak piyasasıyla İnsignia sahibi olmak isteyen , sıfırına para yetiştiremeyen kişilerin yoluna taş koymak olmaz mı bu?
          O da işin diğer tarafı ama bir diğer tarafıda yarın öbür gün gül gibi arabalarımızı satarken ölü parasına satıp zarar etmekte var.

Yorum

Bence gayet mantıklı bir fikir.Sonuçta taş koymak falan değil bu.Alacak insan da piyasasını bilip iyi bir araç almak istiyorsa gerçekte olması gereken ücreti vermeli.2008 model Passat 1.8TSI ile benim 2010-2011 model aracım aynı fiyata satılıyor.O Passatlar bizim araçlarımızdan daha kaliteli daha donanımlı ve daha az mı yakıyor da onları alan adamların yoluna taş konmayıp İnsignia alan adamın yoluna taş konucak...Ben burada İnsignia alacak adamı neden düşünücek mişim?O da bütçesine göre bir araç baksın.Ben Robin Hood muyum?Biz alıcaz 65'e bir yıl sonra 55'e zor satıcam...

Yakında piyasada araçlarımızı C segmenti yapıcaklar.Bu fiyatlarla Jetta bile daha değerli oldu
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
              +1
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                pahalıya alanda değerini bilir satarken ölü fiyatına satmaz
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                  Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  +1
                  +1000 Dün Murat ile aynı konuyu konuşup tartışmıştık.Ben en kısa zamanda güzel fotolar çekip,ilanımı koyacağım.Hemde hakettiği bir fiyata...
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Arkadaşlar benim aracım en başta belirtiğim gibi 2011 model 130 hp dizel 2000 motor 18 jant yaptığım araştıramalar sonucu 20000 kilometre olan aracıma galericiler ortalama 65000 fiyat verdiler. Birkaçı itiraf etti. 67-68-69 bandında satıyoruz diye. Yani 3-4 bin lira kar amaçlı ticaretini yapıyorlar. Kendimiz satalım çünkü bu galeriler bizden ucuza satmıyorlar nihayetinde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panopticon
                      Arkadaşlar benim aracım en başta belirtiğim gibi 2011 model 130 hp dizel 2000 motor 18 jant yaptığım araştıramalar sonucu 20000 kilometre olan aracıma galericiler ortalama 65000 fiyat verdiler. Birkaçı itiraf etti. 67-68-69 bandında satıyoruz diye. Yani 3-4 bin lira kar amaçlı ticaretini yapıyorlar. Kendimiz satalım çünkü bu galeriler bizden ucuza satmıyorlar nihayetinde.
                      Yerinizde olsam 71000,- yazar İnternet'e koyarım .

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benim ilan var zaten aktif ederim sadece.Fiyatıda 48,000 derim turbolar 52-53 binden gider.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

eyvah forum örgütleniyor
                          F30 Sport+

Yorum

Kesinlikle müthiş bir seferberlik örneği olur bu ancak toplu olarak piyasa fiyatını etkileyecek bir ilan işine girişeceksek fiyatlamayı iyi ölçüp biçerek, ve tek bir ağızdan yapmak lazım. Sizce araçlarımızı güncel 0km değerinden kontak çevirdi parası ve yıllık amortisman olarak % kaç indirelim?
                            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

guzel dusunceler gercektende ama bızım yazılarımızı okurlarsa sayet fıyat yukseltme polıtıkası yaptıgımız bellı olmazmı? hadı ıstedıgımız rakamları yazdık talepler gelırse ne olcak

Yorum

İlanları hazırlar ve bı konuyu dışardan okunmayacak şekilde kilitleriz

Benim satma niyetim yok ama piyasa fiyatını yukarı çekecek her türlü etkinliğe varım. Hatta çok iyi tok satıcı rolü yaparım

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                guzel dusunceler gercektende ama bızım yazılarımızı okurlarsa sayet fıyat yukseltme polıtıkası yaptıgımız bellı olmazmı? hadı ıstedıgımız rakamları yazdık talepler gelırse ne olcak
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X