Sizce 2011 model 19000 km'de 130hp 18 jant dizel insignia takasta 58000 bin mi ediyor? Cidden nedir bizim arabamızın piyasası şuan sıfır 2011 için 18 jantla 75000 bin istiyorlar bir yıllık kullanım bu kadar siler mi? Hiç satan var mı aracını nedir bunun ikinci el piyasası?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hani kar etmiştik:))
Collapse
X
-
Ynt: Hani kar etmiştik)
Arkadaşlar arabalarınızı ölü fiyata satmayın. Gerekirse 1 ay bekleyin fiyatına satın. Düzeltebilirsek ancak biz düzeltiriz. Bu galericilerin belki de en güzel kar yaptıkları araba bzizim arabalar.Bir tane alım satım yapan çocuk var paso insignia alıp satıyor.....Çünkü en güzel para bu arabada. Ama biz direnirsek gelecek seneye kalmaz bu arabanın çok güzel piyasası oluşur. Millet 49 a 1.6 180 editionı alıp 53000 den anında satıyor. Anında 4000tl kar....Temiz para.....Direnin arkadaşlar. 130 dizeli 62000 den aşagıya vermeyin. Daha aşağısı resmen dalga gecmek....
Yorum
-
Ne 62-63 ü ben anlamadım su an biraz nakilim olsa alırdım ya! Sahibinden e65 ten koyun bir ayda satılır.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
sıfır olan araçlarda ne yazık ki kayıp oluyor ancak mezarcı arkadaşlar bu aracın piyasasını daha fazla kar etmek için ölü fiyata çekiyorlar.
açıkçası ben aracımı asla galericilere (mezarcı) vermem.hem zarar etmemek hemde aracın piyasasını düşürmemek için bekler şahışlara satarım. aksi durumda küllüm zarardayız...2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: metosıfır olan araçlarda ne yazık ki kayıp oluyor ancak mezarcı arkadaşlar bu aracın piyasasını daha fazla kar etmek için ölü fiyata çekiyorlar.
açıkçası ben aracımı asla galericilere (mezarcı) vermem.hem zarar etmemek hemde aracın piyasasını düşürmemek için bekler şahışlara satarım. aksi durumda küllüm zarardayız...
Yorum
-
Aslında aklımdan geçen bir fikir var; hepimiz sahibinden e ilan verelim şöyle piyasasından %15-20 fazla yazarak bu arada satılırsa satılsın , aksi halde diğer araçlar daha çabuk satılır piyasada yükselmiş olur .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Aslında aklımdan geçen bir fikir var; hepimiz sahibinden e ilan verelim şöyle piyasasından %15-20 fazla yazarak bu arada satılırsa satılsın , aksi halde diğer araçlar daha çabuk satılır piyasada yükselmiş olur .
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorsun hiho clapclap2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ
Yorum
-
Bende bu konuda sizinle aynı fikirdeyim ve daha öncede bunu savunmuştum.Asıl olay şu mesela şuanda insignia 1.6 t edition sıfır 65.000 tl civarı.bu araç her yıl için max. temizliğine göre 2 ile 3 bin arası değer kaybediyor.yani şuan en yaşlı olan 2009 model insignialar bile 54.000 tl den aşağıya satılmamalıdır.aracı aldığınız fiyatı baz alıp hesap yaparsanız aracın fiyatı tabiki dip yapar.zamanında 54.000 tl ye sıfır almış olmanız o aracın değerini düşürmenizi gerektirmiyor.illa zarar mı etceksiniz.şunu iyi bilmek gerekiyor bu aracı alacak olan kişiler ya sıfır yada 2.el alacak.mantık olarak sıfıra 65.000 tl vereceğine 54.000 tl ye az kullanılmışı her halükarda alacaktır.eli mahkum çünkü
ama burda satıcıların mantıklı davranması lazım araçlarımızın değerini bilelim ve paramızın tabiki.para kolay kazanılmıyor.ama çabuk kaybediliyor ve bu şekilde devam edilir ise çok daha kaybederiz.Eğer karar verilir ise bende aracımı satılığa çıkarıp bu kampanyaya katılırım hep beraber fiyatları yukarı yönlü çevirebiliriz belki.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
Yorum