Bu gün sigortacım aradı. Yıllık kaskoyu yine geçen senenin fiyatından 1050 TL den devam... ( şayet yaptırmak istersem )
Trafik sigortası geçen sene 1065 ödemiştim bu sene 743 TL çıkmış...
Geçen sene tartıştığımız ihtiyarı mali mesuliyet için 100 bin TL değil de full talep ettiğimde Fiyat 2050 tl ye çıktı.
Geçen yıl hayabusa arkadaşımız sınırsız için 600 TL fazla ödediğini belirtmişti.
Full değil de İMM 250 bin TL olsa ne kadar fazladan öderim diye baktırdım. Bu kez Zorunlu trafik sigortası üzerinden 250 bin TL İMM sınırı için bakıldığında 743 TL den 942 TL ye çıktığını belirtti. Bu şıkkı daha uygun buldum.
Bu durumda Allah göstermesin çoklu bir kazaya karışmak yada pahallı bir araçla tartışmaya girme durumunda
IMM üzerinden 250 bin + zorunludan 36 bin
Kaskodan da 100 bin TL toplamda 386 bine kadar teminat altına alınmış oluyor.
Yani bir yıl için 200 TL ye 250 bin TL daha teminat almış olacağım.
Yarın Ofise gidip 2000 TL ye hem kasko hem zorunlu trafik sigortasını kağıda dökeceğiz.
Kasko yapacak arkadaşlara ortalama bir fikir olsun diye yazdım. ( Şahısların/araçların sigortacıda sicili farklı çıkabilir)
Aracım kağıt üzerinde 2013 Serviste 2014 imzadaki araçtır
Sizce makul bir anlaşma mı ?
Trafik sigortası geçen sene 1065 ödemiştim bu sene 743 TL çıkmış...
Geçen sene tartıştığımız ihtiyarı mali mesuliyet için 100 bin TL değil de full talep ettiğimde Fiyat 2050 tl ye çıktı.
Geçen yıl hayabusa arkadaşımız sınırsız için 600 TL fazla ödediğini belirtmişti.
Full değil de İMM 250 bin TL olsa ne kadar fazladan öderim diye baktırdım. Bu kez Zorunlu trafik sigortası üzerinden 250 bin TL İMM sınırı için bakıldığında 743 TL den 942 TL ye çıktığını belirtti. Bu şıkkı daha uygun buldum.
Bu durumda Allah göstermesin çoklu bir kazaya karışmak yada pahallı bir araçla tartışmaya girme durumunda
IMM üzerinden 250 bin + zorunludan 36 bin
Kaskodan da 100 bin TL toplamda 386 bine kadar teminat altına alınmış oluyor.
Yani bir yıl için 200 TL ye 250 bin TL daha teminat almış olacağım.
Yarın Ofise gidip 2000 TL ye hem kasko hem zorunlu trafik sigortasını kağıda dökeceğiz.
Kasko yapacak arkadaşlara ortalama bir fikir olsun diye yazdım. ( Şahısların/araçların sigortacıda sicili farklı çıkabilir)
Aracım kağıt üzerinde 2013 Serviste 2014 imzadaki araçtır
Sizce makul bir anlaşma mı ?
Yorum