Eski araçlarımda vardı insigniada bulamadım yada göremedim ilginç torpidoya da kilit koymamışlar. Tatilde daha çok ihtiyacım oluyor nakit parayı araçta tutmak istiyorum.Fikirlerinize açığım çok gizliyse özelden yazın bu arada araç 2012 kasa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia da zula yeri var mı?
Collapse
X
-
neyi zulalayacağınıza bağlı
1- vites körük kapağı kolay çıkıyor içeriye değerli bazı şeyler saklanabilir.
2- yine vitesin sağ bacağınızın dayandığı bölgesinde uzunlamasına flex tüylü döşemeyi tutan bir parça var, oda çekince kendinize tırnaklarından ayrılıyor kolay takılıyor. aynı bölgeye oradanda ulaşabilir, küçük ama değerli şeylerinizi saklayabilirsiniz. bir plastik cırtla boş deliklere çırtlarsanız sağa sola da kaymaz ses çıkarmaz. daha çok yer varda1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postneyi zulalayacağınıza bağlı
2- yine vitesin sağ bacağınızın dayandığı bölgesinde uzunlamasına flex tüylü döşemeyi tutan bir parça var, oda çekince kendinize tırnaklarından ayrılıyor kolay takılıyor. aynı bölgeye oradanda ulaşabilir, küçük ama değerli şeylerinizi saklayabilirsiniz. bir plastik cırtla boş deliklere çırtlarsanız sağa sola da kaymaz ses çıkarmaz. daha çok yer varda
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postneyi zulalayacağınıza bağlı
2- yine vitesin sağ bacağınızın dayandığı bölgesinde uzunlamasına flex tüylü döşemeyi tutan bir parça var, oda çekince kendinize tırnaklarından ayrılıyor kolay takılıyor. aynı bölgeye oradanda ulaşabilir, küçük ama değerli şeylerinizi saklayabilirsiniz. bir plastik cırtla boş deliklere çırtlarsanız sağa sola da kaymaz ses çıkarmaz. daha çok yer varda@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum