Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia güç kaybı ve tekleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Insignia güç kaybı ve tekleme

Selamlar arkadaşlar yeni Opel Insignia 16 turbo 2009 model araç aldım ama aldigima resmen pişman oldum araçta normalde tekleme yok ama yola çıktımı araç tekleme yapıyor bobin değişti hala tekleme yapıyor bilgisayar 4 piston yatağında ateşleme hatası gösteriyor arıza siliniyor araç düzeliyor yola çıktımı gene aynı oluyor usta bunun elektrik tesisatı nda bir sorun var diyor mekaniksel bir sorun yok diyor ne yapacağımı şaşırdım uykularim kaçıyor resmen bir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bobin orjinal mi?
    İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz

Aracınız güçlü bir araç

Araçta yazılım varmı LPG varmı

Eğer bunlar yok ise yetkili servise gidin ve iyi bir teşhis koysunlar

En keyifli ve güçlü araca sahipsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

LPG var ama yazılım varmı bilmiyorum araç ile Max 160 km hız yapıyorum bundan sonra yok

Yorum

Bir lpg zede daha. Aslında araçta sorun yok. Lpg sorunundan kaynaklı bir durum. Veya lpg nin zarar verdiği bir aksam arızası..araca değil lpg ye pişman olun..
          aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın..
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Benimde aynı model aracım var. Benim aracımda Lpg hiç takılı değil. 170 180 de aracımda bayılma oluyor. Motor ışığı yanıyor. Cihaza bağlanınca piston 3 kontrol gerekli diyor. Arızayı silince düzeliyor. Birde gaza basınca araç anlık gaz kesip bırakıyor. Tekleme sorununa turbo valflerinin temizlenmesi gerekiyormuş bir usta öyle dedi. Bu problemleri daha önce yaşayan arkadaş varmı. Çözümğ hakkında bilgi sahibi olan.

Yorum

Map maf ve Boğaz kelebeği sensörlerini temizletin bozuk ise değiştirin.Bu araçların turbo selenoid valsleri çok hassas kontrol ettirin.

Yorum

İşleniyor...
              X