Geçenlerde aracın kilometrede ne kadar yaktığını hesapladık.Değerleri sizlere sunuyorum Deposunu doldurduk bütün değerleri sıfırladık.Kullandığımız yolun büyük kısmı tek şerit ve virajlıydı.Ortalama 10 kilometresi şehiriçi kullanım.Geldik aynı petrolden tekrar doldurduk.Sonuçlar aşağıda Yollar daha düzgün olsa, şehiriçi olmasa bu değerlerin daha düşeceğini sanıyorum.Birde aracın dün 1 yıl veya 15bin bakımını yaptırdık.Daha yılın dolmasına 7 gün ve kilometreside 12500'deydi.Önceden yaptırdık.İlerleyen günlerde tekrar bi deneme yapabiliriz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
130hp Yakıt Tüketimi Değerleri
Collapse
X
-
Ynt: 130hp Yakıt Tüketimi Değerleri
Orjinal yazı sahibi: cekYOrjinal yazı sahibi: emrezxrvalla cok hassas ölçüm yapmış ekranHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: cekYOrjinal yazı sahibi: emrezxrvalla cok hassas ölçüm yapmış ekran
Yorum
-
Vaybe çok iyi değerler gerçekten tam yüz kilometre olsa yakıcağı 28 tl :P En kısa sürede bende böyle bir ölçüm yapacağım üstadlar...
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Vaybe çok iyi değerler gerçekten tam yüz kilometre olsa yakıcağı 28 tl :P En kısa sürede bende böyle bir ölçüm yapacağım üstadlar...
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Yorum
-
aracım 2012d 130 hp fakat yol bilgisayarında sadece sürüş 1 ve 2 var ve sitede incelediğim diğer arcların yol bilgisayarı gibi değil.he bide kalan yağ ömrünü gösteriyor bendemi bi eksiklik varda bulamıyorum yoksa hepsimi böyle
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 34SRK61aracım 2012d 130 hp fakat yol bilgisayarında sadece sürüş 1 ve 2 var ve sitede incelediğim diğer arcların yol bilgisayarı gibi değil.he bide kalan yağ ömrünü gösteriyor bendemi bi eksiklik varda bulamıyorum yoksa hepsimi böyleInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri2012'de ekranlar değişti, ortalama tüketim, ortalama hız gibi değerleri tek ekranda gösteriyor. yani senin yol bilgisayarın yukarıda fotoğraflardaki gibi değildir. onun haricinde bir sorun olacağını sanmam ama?Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp
Yorum
-
Benim araç 2012
Ekran görüntüsü aynı.
Normalde 7.3 litre ile 100 km degeri vardı
Araca Chip yaptıktan sonra 7.0 litre ile bu performansı alıyorum.
Ama degerin daha düşmesini bekliyorum.
Hedef deger 6.7 litre.Morpheus
61 TT 971
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MorpheusBenim araç 2012
Ekran görüntüsü aynı.
Normalde 7.3 litre ile 100 km degeri vardı
Araca Chip yaptıktan sonra 7.0 litre ile bu performansı alıyorum.
Ama degerin daha düşmesini bekliyorum.
Hedef deger 6.7 litre.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum