Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'de Gerçekten İyi Niyet Garantisi Var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel'de Gerçekten İyi Niyet Garantisi Var mı?

Merhaba, genelde VW grubunda DSG şanzıman için duyduğumuz servis bakımlı garantisi bitmiş araçların arıza durumunda faturanın çoğunluğunu markanın karşılaması durumu Opel'de de var mı?

Örneğin selcuktuncer Bey'in turbo hortumu sorununda Opel zorla olsa da iyi niyet garantisi uygulamış bu bir istisna mı yoksa genelde hep uygular mı?

​​​​​​​Bunları neden sordum? Aracımın garantisi bitti ve bakım zamanı yaklaştı. Bu bakım ve önümüzdeki diğer bakımlar için yetkili servisten devam mı edeyim özellere mi geçeyim merak ediyorum.

selamlar 2015 model aracımın garantisi bittikten sonra devir daim su pompası ve radyatör de kaçak vardı tamiri mümkün değildi yenisi ile değişmesi gerekiyordu dışardada araştırdım ama pek mantıklı fiyatlar verilmedi servisle iletişime geçtim
    baştan 4600 gibi fiyat verildi sonrasında iyi niyet garantisine sokuldu yarı ücretine yapıldı işlemler özelden aldığım fiyatların altına tamir edildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serhatart View Post
      selamlar 2015 model aracımın garantisi bittikten sonra devir daim su pompası ve radyatör de kaçak vardı tamiri mümkün değildi yenisi ile değişmesi gerekiyordu dışardada araştırdım ama pek mantıklı fiyatlar verilmedi servisle iletişime geçtim
      baştan 4600 gibi fiyat verildi sonrasında iyi niyet garantisine sokuldu yarı ücretine yapıldı işlemler özelden aldığım fiyatların altına tamir edildi
      Demek ki bu uygulama genelde yapılıyor. Tüm bakımlarını yetkili serviste mi yaptırmıştınız?

Bir de pompa ve radyatör durduk yere mi arıza verdi?

Yorum

insigniadan öncede araçlarım hep opeldi corsa d , astra h hep serviste yaptırdım bakımlarını odak bayrampaşada her zaman yardımcı oldular insignia şansımıza durduk yere bu şekiklde arıza verdi servisin dediği ve dışardaki ustaların dediği bu şekilde arıza vermesi şaşırtıcı dediler radyatörün pres yerlerinden kaçak olmasından dolayı değişmesi gerekti
        özetle aracımdan cok memnunum servisimden de herkezin kendi tercihi tabi ben yine araçlarımı serviste yaptırmaya devam edicem

Yorum

Arkadaşlar opel iyi garantisi /desteği vs.. temelinde şu prensip var araçların servis bakımı yetkili serviste yapılıyor ise ve gerçekten kullanıcının kontrolü dışında çıkan problemlere genelde destek oluyor bu güne kadar birçok üyemizde yardımcı oldular buradan bir kez daha müşteri hizmetlerine teşekkürler

Mutlaka Müsteri hizmetlerini arayıpta çözüm bulamayan üyelerimizde oldu ama dediğim gibi genel olarak destek oldular.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Servis bakımlı olması her zaman artı puan kazandıracaktır. Garanti konusunda opel merkezden daha çok yetkili servisin yaklaşımı bence daha çok önemli. Sonuçta bir noktada servis personelinin ilettiği mesajlar / yorumlar doğrultusunda karar veriliyor. Yani yetkili servis size yardımcı olmayı gerçekten isterse bir sorun yaşamazsınız.
            34HZD10

Yorum

İşleniyor...
            X