Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara donuyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankara donuyor

Walla Allah açta açıkta olanlara yardım etsin. Gerçekten Ankara soğukları bir başka. Yağış yoksa ne kadar sıkı giyinirseniz giyinin ayaz içinize işliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
      Her sabah saat 06.00'da 5 Km'lik yürüyüş yapıyorum, sıkı giyinmeme rağmen bu sabah yaptığım yürüyüşte bacaklarım dondu... Ankara bu gece daha da soğuk olacak...
      Delikanlı kalmanın sırrı ortaya çıktı desene Cemil abi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Evsiz olan zor durumdaki tum canlilara destek verelim
        Kolay gelsin
        numaralar doğru mu bilmiyorum ancak internette bunu buldum;

[img width=800]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/403114_338626496172069_219187464782640_1025864_148 4238676_n.jpg[/img]
        bu bilgi harika olmuş
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
          Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
          Her sabah saat 06.00'da 5 Km'lik yürüyüş yapıyorum, sıkı giyinmeme rağmen bu sabah yaptığım yürüyüşte bacaklarım dondu... Ankara bu gece daha da soğuk olacak...
          Delikanlı kalmanın sırrı ortaya çıktı desene Cemil abi...
          ihihi

Yorum

izmir bugun çok güzeldi 13 dereceydi
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
              Aslında şehrin termometresi Esenboğa'da bu yüzden internetteki derece ile hissedilen aynı olmuyor.Ancak şehir merkezi akşamları -12/-15 aralığında oluyor.Gündüz -4/-7 civarında.
              evde kendim ölçtüm -23 dü

Yorum

Cemil abi guimess rekorlar kitabına gierersin bu soylediklerinle 19 yıl...?
                Ankara yazları da sabahları soğuk oluyor...Ama alışınca iyi geliyor ..
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  nurettin abi o serinlik olmasa yazın yatamayız burada ^^ istanbulun o nemli boğucu yaz havasında allah sabır versin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                    Teveccühünüz Nurettin bey. Kitaba girer miyim, girmez miyim? bilemem ama! bu süre içinde tam bi dünya yol yürümüşümdür. ihihi (ayak parmağımın kırılması nedeniyle alçıda geçen 25 gün hariç)
                    Bütün üye ve ziyaretçilerimize, sıcak veya soğuk demeden, tempolu olarak özellikle sabahları 1 saat yürümelerini tavsiye ederim...

Yorum

İşleniyor...
                    X