Hayırlı günler cümleten 1.6 t lpg li insignia pazarlığımız var bu araç lpg de ne tüketir ortalama kaç kr veya litre yakar 1.6 t alırken özellikle nelere dikkat etmemiz gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim keyifli sürüşler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lpg tüketimi
Collapse
X
-
Merhaba Umut bey,
Forum kuralları gereği öncelikle kendinizi tanışma bölümde tanıtmanız gerekmektedir. Sorunuza gelecek olursak, araç benzinde kaç litre yakıyorsa LPG %20 fazla yakar, buna göre hesap yapabilirsiniz.Örneğin İstanbul trafiğinde ortalama 12 litre benzin yakan araç LPG'de 14,5-15 Litre tüketir.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View PostMerhaba Umut bey,
Forum kuralları gereği öncelikle kendinizi tanışma bölümde tanıtmanız gerekmektedir. Sorunuza gelecek olursak, araç benzinde kaç litre yakıyorsa LPG %20 fazla yakar, buna göre hesap yapabilirsiniz.Örneğin İstanbul trafiğinde ortalama 12 litre benzin yakan araç LPG'de 14,5-15 Litre tüketir.
Yorum
-
170bg var bende. 50-58krş aralığında takılıyor.. yakmasın diye pedala basmaya korkanlardan değilim. Kış koşullarında 12-13lt, yaz koşullarında 9.5-11lt gösteriyor. Güncel fiyatlarla 100tl benzin 100tl lpg(dolu depo) 350-370km gidiyorum...
Genel tüketim oranına bakarsak çoğu kullanıcı 1 depo benzinle 4 depo Lpg yakıyor.(ben 2,5lpg yakıyorum o ayrı.)
benim bi baktırmam lazım galiba..
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ciaans View Post170bg var bende. 50-58krş aralığında takılıyor.. yakmasın diye pedala basmaya korkanlardan değilim. Kış koşullarında 12-13lt, yaz koşullarında 9.5-11lt gösteriyor. Güncel fiyatlarla 100tl benzin 100tl lpg(dolu depo) 350-370km gidiyorum...
Genel tüketim oranına bakarsak çoğu kullanıcı 1 depo benzinle 4 depo Lpg yakıyor.(ben 2,5lpg yakıyorum o ayrı.)
benim bi baktırmam lazım galiba..
Hani benden habersiz biri benzin aldı mı diye düşünüyorum ama kim bu devirde habersiz benzin alır
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
- Beğenmeler 3
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post
Geçen yıl uzun yolda 1400 Km dolayında 1 depo benzine 5 depo otogaz aldığıma nerdeyse eminim.
Hani benden habersiz biri benzin aldı mı diye düşünüyorum ama kim bu devirde habersiz benzin alır
Gidiş yakıtı; çeyrek depo benzin, yaklaşık 1,5 depo Lpg yaktı.. dönüşte bir tık fazla benzin, 1,5-2 depo arası Lpg yaktı.. Uzun yol değerlerimiz bence çok iyi..
TL bazında konuşursak 100 benzin 150lpg gittim, tahminen 120benzin 180lpg gibi bir tüketimim oldu..
ADMİN’E NOT: iPhone’dan foto yüklenmiyor, hata veriyor.. dosya boyutu limit üstü galiba. Bi bakılırsa güzel olur.. (;
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum