Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flexride Şasi Tarih Oluyor!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Flexride Şasi Tarih Oluyor!

Merhaba dostlar,
    Geçen cumartesi günü yağ değişimi için Opel Ekcan'a uğramıştım.
    Bu esnada boş vakit geçirmeyeyim diye showroomda biraz gezindim,
    satış temsilcisi arkadaşla lafladım. Öğrendim ki 2018 yılının son çeyreğinden
    itibaren üretilen araçlarda flexride şasi kaldırılmış.
    Yani, 2019 Model bir exclusive alacak olsanız (290 bin tl) araçta flexride şasi
    olmayacak. Çok canım sıkıldı, moralim bozuldu. Fransız mevcuda bir şeyler
    ilave edeceğine hazır donanımı çalıyor, ne kötü bir durum.
    Denk getirebilirsem 2018 flexride bir exclusive alacağım, sanırım o da altımdaki
    son insignia olacak

ne varsa eskilerde var yani =)

Yorum

Ne güzeldi eski gün'ler. Hayallerimiz vardı.
      1.6 SIDI

Yorum

Fransız etkisi

Yorum

Fransızlar düz vites koyacaklar mı merak ediyorum. Hayalimdeki 1.6 Bicdti manuel flexride ama gözüken o ki hayallerde kalacak.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Çok şaşırmadım fransız araçlarında normal ama flexride sevenler için üzücü bir durum.

Yorum

Belki gelişen teknoloji ile flexride görevini otonom haline getiren motor ve amortisör çalışma prensibi sunan bir kombinasyon gelecektir. mevcut teknoloji zaten sürüş dinamiklerini analiz eden bir yapıya sahip olabilir ve en azından sport tuşu olacağını düşünüyorum. yani mutlaka bir sebebi vardır. standartlaşabilir bazı şeyler belki. iyimser düşünüyorum
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                Merhaba dostlar,
                Geçen cumartesi günü yağ değişimi için Opel Ekcan'a uğramıştım.
                Bu esnada boş vakit geçirmeyeyim diye showroomda biraz gezindim,
                satış temsilcisi arkadaşla lafladım. Öğrendim ki 2018 yılının son çeyreğinden
                itibaren üretilen araçlarda flexride şasi kaldırılmış.
                Yani, 2019 Model bir exclusive alacak olsanız (290 bin tl) araçta flexride şasi
                olmayacak. Çok canım sıkıldı, moralim bozuldu. Fransız mevcuda bir şeyler
                ilave edeceğine hazır donanımı çalıyor, ne kötü bir durum.
                Denk getirebilirsem 2018 flexride bir exclusive alacağım, sanırım o da altımdaki
                son insignia olacak
                Abi hakikaten üzücü ve saçma bir durum. Bir kere Opelin diğer markalara fark attığı bir donanım Flexi. Çoğu araçta diğer donanımlar var ancak flexi çok farklı.
                Bu arada altındakine de ben talip olayım o zaman abi
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post

Abi hakikaten üzücü ve saçma bir durum. Bir kere Opelin diğer markalara fark attığı bir donanım Flexi. Çoğu araçta diğer donanımlar var ancak flexi çok farklı.
                  Bu arada altındakine de ben talip olayım o zaman abi
                  Çok memnun olurum, keşke kıymetini bilecek bir insana gitse
                  Bir exclusive bakınıyorum, bulursam seve seve size veririm arabayı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                    Belki gelişen teknoloji ile flexride görevini otonom haline getiren motor ve amortisör çalışma prensibi sunan bir kombinasyon gelecektir. mevcut teknoloji zaten sürüş dinamiklerini analiz eden bir yapıya sahip olabilir ve en azından sport tuşu olacağını düşünüyorum. yani mutlaka bir sebebi vardır. standartlaşabilir bazı şeyler belki. iyimser düşünüyorum
                    Hiç de düşündüğünüz gibi değil, arkadaşın söylediğine göre donanımları çalıyorlar resmen, maliyet düşürmek kaygısı ile
                    Türkiye satış yöneticileri bir toplantıda bunu açık seçik ifade etmişler, bu donanım eksiltme ilk defa olan bir şey de değil zaten.
                    İlk gelen (2009-2010) 1,6 T çift eksozluydu, 2011 de eksozun birini çaldılar. Yine 2010 1,6 T nin sağ sol iki aynası da geri viteste
                    yatıyordu, sonra birini kaldırdılar, tek ayna eğilir oldu. Düşünsem daha bir sürü şey bulabilirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Hiç de düşündüğünüz gibi değil, arkadaşın söylediğine göre donanımları çalıyorlar resmen, maliyet düşürmek kaygısı ile
                      Türkiye satış yöneticileri bir toplantıda bunu açık seçik ifade etmişler, bu donanım eksiltme ilk defa olan bir şey de değil zaten.
                      İlk gelen (2009-2010) 1,6 T çift eksozluydu, 2011 de eksozun birini çaldılar. Yine 2010 1,6 T nin sağ sol iki aynası da geri viteste
                      yatıyordu, sonra birini kaldırdılar, tek ayna eğilir oldu. Düşünsem daha bir sürü şey bulabilirim.
                      Makyajlı kasanın 2013-2014 modellerinde çift usb girişi varken sonra bire düşürüldü. Yine 2014 modellerde her iki yan ayna otomatik kararırken sonraki modellerde sadece sürücü tarafındaki ayna kararıyor.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Insignia 'nın yeni yüzüne hiç alışamadım.. sportif görüntüsünü bence kaybetti.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
                          Murat Kardeş, kadim İngisnia sarışın güzeliydi, hemen göz alıyordu, yeni kasa ise esmer güzeli, ilk bakışta çekici gelmeyebilir,
                          ama ayrıntısına girmeye başladığınızda güzellikler birer birer göze gelir, sever aşık olursunuz. Eskiler derler ya, yüz güzelliği
                          yetmez, huy güzelliği de aramalı. İşte aynen öyle, yeni insignia önce yüz , sonra huy güzelliği ile benim kalbimde taht kurdu. Bir
                          exclusive denk getirip alabilirsem sekizinci ve sonuncu aşkım olacak.

Geçen akşam işten erken dönen eşim(genelde hava kararmadan gelmez) "Park yerinde beyaz bir opel var, çok güzel bir araba,
                          arkasına önüne geçip baktım, hayran oldum, nazar değmesin diye de üzerine tükürdüm" dedi. Vay canına, şimdi ben de merak ettim,
                          haydi park yerine gidelim , şu arabayı bana göster dedim
                          Kalktık gittik, beni bizim arabanın başına götürdü. Dedim ki hanım sen iyi misin, bu bizim araba.Önce inanmadı, sonra kafa bastı,
                          demek ki dikkatli bakmamışım dedi. Diyeceğim o ki yeni kasa güzel araba, bilhassa beyaz bir şahinse dikkat çekiyor, ilgiyi de hak
                          ediyor.
                          Son düzenleme: Şaman TÜRKSOY; 30.05.2019, 17:19.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post
                            aynen katılıyorum nedense yeni kasa bana hep hantal geliyor. belki zamanla değişir onu bilemem
                            "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

Böyle değişiklikler bu aralar mükemmel vergi sistemimiz ve süper ötesi kurlarımız sebebiyle yapılıyor. 3-5 ufak tefek değişiklik derken aracın ülkeye giriş fiyatı, vergi sonrası satışta büyük rakam değişikliklerine sebep oluyor. Exclusive’den flexride çıkarmak gibi bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama net bilgi için haber bekliyorum, gelişme olunca yazacağım.
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X