Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Ekspertiz Tavsiye (2019 Mayıs-Haziran)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbul Ekspertiz Tavsiye (2019 Mayıs-Haziran)

Arkadaşlar merhaba,

2016-2017 İnsignia 1.6 CDTI Sport donanımlı araçlara bakmaktayım, İstanbul'da fiyatta anlaştığım araçlar mevcut ama Ankara'dan gideceğim için İstanbul'a pek hakim değilim.

Bana Anadolu yada Avrupa yakası farketmeksizin, Oto ekspertiz tavsiyesinde bulunur musunuz ?

Yeşil Oto'yu nasıl buluyorsunuz?
    EFT'nin tüm şubelerinde olumlu yorumlar mevcut değil.

Farklı firmalar tavsiye eder misiniz ?
    Bİlgiler için şimdiden teşekkürler.

Eğer imkanınız varsa bir opel servisine baktırmanızı öneriyorum. Eksperler olası bir aksi durumda çok yüzeysel konuşuyorlar. Bunun dışında otorapor noktaları fena değil gibi.
    34HZD10

Yorum

Ekspertiz için İstanbul'a gitmeden önce şasi numarası ile aracın servis geçmişini sorgulatıp
      öğrenmeniz gerekir. Servis geçmişine göre mazisi temiz bir araç ise o zaman gelirsiniz. İlk
      ekspertizi kendiniz gözünüzle yapar kafanıza yatarsa ekspertize götürürsünüz.
      Benim naçizane tavsiyem budur.

Yorum

Anadol yakası Kartal'da autotam'ı öneririm. kendi aracım dahil birçok aracı expertiz yaptırmıştım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
          Ekspertiz için İstanbul'a gitmeden önce şasi numarası ile aracın servis geçmişini sorgulatıp
          öğrenmeniz gerekir. Servis geçmişine göre mazisi temiz bir araç ise o zaman gelirsiniz. İlk
          ekspertizi kendiniz gözünüzle yapar kafanıza yatarsa ekspertize götürürsünüz.
          Benim naçizane tavsiyem budur.
          Hocam aynen o şekilde ilerliyorum, Sigortacımızdan eski araç sahiplerini sorgulatıyorum. Ne ilanlar var ilk sahibiyim diyen ama araç 2 yıllık Filo kiralama şirketi üzerine çıkan.
          Yeşil Oto Ekspertiz hakkında bir düşünceniz var mıdır ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FatihKzl View Post

Hocam aynen o şekilde ilerliyorum, Sigortacımızdan eski araç sahiplerini sorgulatıyorum. Ne ilanlar var ilk sahibiyim diyen ama araç 2 yıllık Filo kiralama şirketi üzerine çıkan.
            Yeşil Oto Ekspertiz hakkında bir düşünceniz var mıdır ?
            Hayır , hiçbir fikrim yok maalesef

Yorum

İşleniyor...
            X