Nice dostluk ve güzel sohbetli yıllara inşallah. Sanal dünyada tanışıpta böyle samimi bir ortam oluşturmak büyük bir başarıobaaoleyy
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
“İnsigniaTEAM”in 10.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
Collapse
X
-
- Beğenmeler 3
Yorum
-
Forum kurucularından değerli üyelere tüm InsigniaTeam ailesine teşekkürler hep birlikte nice mutlu 10 yıllara...
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Çağrı Kardeş ile yıkamacıda buluştuğumuzu hatırladım, bedenen olmasa da yaşça tıfıl, mekatronik öğrencisiydi.
İlk gördüğü şey replika (ama çok güzeldiler) kışlık jantlar olmuştu. Hey gidi günler ...
Dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın, hoş görünün , inançlara saygının temel ilke olması temennisi
ile nice yeni yaşlara İnsignia Team
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Çok güzel arkadaşlar tanıdım. Ve harika dostluklar kurduk bu platform sayesinde. Kurandan, emeği geçenden herkesten Allah razı olsun.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
- Beğenmeler 1
Yorum
-
8 yildir full aktif olarak uyesi oldugum bu gruba ozellikle Fatih agabeyime
Cagri kardesime,Nurettin agabeyime ve tum uyelere tesekkur ederim guzel dostluklar arkadasliklar anilar kazandirdi bana insigniateam,varolsun kardesligimiz.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum