Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6.T sport tourer cosmo expertiz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6.T sport tourer cosmo expertiz

Merhaba arkadaşlar,

Bugün araç bakmak ve almak için İstanbulda idim.

beğendiğim aracı expertize (tam) soktum.

Araç 260 binde. kliflarinda biraz eskime haricinde bir sorunla karşılaşmadık.

expertiz ilk raporlarına göre aracın motoru yüzde 70 çıktı 180hp ye göre yani 120hp çıktı. Expertizci Motor ve alt takımdan sonra bana verdiği bilgilerde turbo dan ses geldiğini ve hortumunda hava kaçağı oldugunu bu kaçağın hem sese hemde hp ye etki edebileceginı söylemesi üzerine söz konusu hortum yenilendi tekrar expertize soktum ses kesildi güçte arttı. Sase yi yolladım hasar kayıtsız çıktı. Kasa expertizdede yan 2 kapıda lokal boya çıktı. Değişensiz ve işlemsiz. Ama sase de gelen bilgi ile aracın donanımı farklı göründü. Mesela ben bu aracın cosmo oldugünà eminim. Her öğesi var hatta afl bile var. Gelen mesajda opel insignia nb 170 hp Edition Elegance
    AT6 adlı aracınız şeklinde gelmiş. Şimdi bu araç 170 mi 180 hp mi yada olayda bir yanlışlık mi var?

Sanziman baskı ve diğer alt takım güzel.

aracın tekerleri değişmeli (kendi fikrin) çünkü biraz kaldırım kenarı veya benzer bir sebenle 5 6 Cm bir alanda kopmuş bir yanak var. Yada en kötü 2 teker alırım.

yorumlarınızı bekler saygilar sunarim

Yardimci olursanız sevinirim

Yorum

araç makyajsız kasa ise muhtemelen ilk sigortası yapılırken sigorta sistemine yanlış bilgi girilmiştir, benim aracımda otomatik olmasına rağmen manuel görünüyodu. araç makyajlı kasa ise muhtemelen siz yanılıyosunuz
      OPC Line Sport

Yorum

2009 olarak biliyorum ama ruhsat yanımda değil. makyajlı kasa hangi yıl piyasaya sürüldü acaba?

Yorum

Baktım 2009 ilk kasa lardan. Buda demekki 180hp olduğunu gösterir. Sanırım anlatmak istediğiniz buydu. Peki bu sekilde hatalı bilgi olması bir sakınca yaratır mı?

Yorum

Araç 2009 ise 180 dir. 2013 te 170 likler çıktı. Afl far,yarı deri veya full deri koltuk (cosmo opsiyon), koltuklarda ısıtma soğutmada olabilir ( cosmoda opsiyon), köpek balığı anten, iç trim renkleri kahverengi veya siyah, flexride (cosmo opsiyon) var ise araç cosmodur. İlan veya fotoğraf var ise daha detaylı yardımcı olabiliriz.
            2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Aracın ruhsatta yanlış yazması şöyle bir sorun yaratabilir bildiğim kadarı ile; araca kasko yaptırır iken edition elegance donanım üzerinden kasko yapılır ama allah korusun herhangi bir kazada aracın tam değerini alamayabilirsiniz. Çünkü standart kasko poliçelerinde ( kasko reürans ve emekliler şirketler birliği)'nde verilen kasko değerini aşmamak kaydı ile aracın rayiç piyasa bedeli verilir der. Cosmo araç ile edition elegance araç arasında söylediğim sitede fiyatlar farklıdır. Ayrıca muayenede sorun çıkabilir araç ruhsatta otomatik vites yazıyor.
              2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Selam ilanı kaldırmıştır.
                flexride net olarak bilmedigimden var yada yok diyemedim. Diğer saydığıniz tüm özellikler var koltuk ısıtma, dvd800 navi V. S.
                Sana nobetci noterden devir alacağım. Bu bunu düzeltmek için firsatmidir? Yani noter ruhsat yenileyeceginden acaba bu bilgileri duzeltmesini istemem mümkünmü?

açıkçası ruhsata ne yazdığını bilmiyorum. Yarın öğreneceğim. Ruhsat doğrudur muhtemelen.
                bu durumda sigorta yapacağından sigortaci dostum. Ona doğru bilgilerle sigorta yaptırdığımda acaba tramer kaydı da düzelir mi?

yada ez cümle; bu bilgi hatasını nasıl duzeltirim?

Yorum

hocam noter bişe yapamaz bildiğim kadarıyla, ruhsatta doğrusu yazıyodur. sigorta yapılırken doğrusunu yazdırırsanız olası bir kaza durumunda mazelife hocamın dediği gibi değer kaybında sıkıntı yaşamazsanız.
                  OPC Line Sport

Yorum

ruhsatta yazanı değiştirmek için tüvtürkten tekrar tespit isteyebilirler belki
                    InsigniaTEAM

Yorum

Benm 2011 ST de yanlış yazıo. Trafikten ruhsatı alırken memura sormştm boşver abi dedi. Sedan yazıo ben ruhsatta da.

Yorum

Dostlar sağolun.

Devri nobetci noterden aldim
                        ruhsatta net olarak doğru yazıyor.
                        sigortacimada aynı şekilde doğrusunu verdim bu sekilde sigortalamasini istedim. Şu dakikalarda sigorta ücretini öğrenmek için bekliyorum.

artık bende sizlerden oldum.

Lütfen SAKARYA YADA EN UZAK İZMİT BÖLGESİNDE SIZON TECRÜBE ETTİĞİNİZ ÖZEL OPEL USTASI ONERIRMISINIZ. ARACIN BAGAJ KAPAĞI AÇILMIYOR (BUNU BİLEREK ALDIM ) MASRAFI ÖDEYECEKLER SAĞOLSUNLAR. BİRDE AKLIMDA Kİ KUŞKULAR GEÇSİN DİYE SAĞLAM BİR ELEKTİRİK ELDEN GEÇİRMEK İSTİYORUM. USTA ONERINİZİ BEKLIYÖRÜM.
                        TEKERLER İYİ AMA BİR TANESİ YAnaktan (ON SAG) bir hasar almış kesik gibi. Kaçırma yok ama değiştirmem lazım uzun yol kullanıyorum. Üstündeki ler ince 18 sanırım yanaklar. Biraz konfor istesem ne almamı onerirsiniz. Birde on teker yanak yüksekliği farklı arka farklı olsa sorun olurmu. Saygılar.

Yorum

ST lar zaten cosmo donanımla geldi diye biliyorum. Yani Edition Elegans olma ihtimali yok. Zaten DVD 800 koltuk ısıtma da var diyorsunuz. Aracınız Cosmo bence. Ruhsat hataları çok olabiliyor. Bence çok takılmayın...
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                          X