Aracımda ecufast st1 yazilim var. Şuan 200 hp felan sizce st2 yazılım nasıl olur. Lütfen bilgi sahibi kişilerden cevaplarini bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6T ecufast yazılım
Collapse
X
-
Merak ettiğim bir konu, Piyasada yazılım adı altında araçlarımızda zaten mevcut olan overboostu permanent hale getirilme olayları ve akabında yazılım yaptık diye araçların teslim edilme durumu var.
Mini bilgi Overboost nedir?=Bazı otomobil üreticileri aşırı besleme kullanılan bazı motorlarda belirli viteslerde anlık overboosta izin veren yazılımlar gömüyorlar ecuya. 1,6t insigniada A16LET'de bu durum yanlış bilmiyorsam 3 ve 4 vites'de 5-10 saniye arası 180'den 205hp'ye 230Nm'den 270Nm'ye çıkıyor. Piyasadaki bazı yazlım firmalara ÇAKALLIK yapıp, overboost süresini permanent yapıyor.Yani daimi kılıyor.Bunu bilmeyen sürücümüz 3 ve 4 vitesdeki ataklığın devirsonuna kadar görünce seviniyor ve bedelini yazılım firmasına ödüyor.Ama yapılan bir harita yok ortada .
- Beğenmeler 1
-
30000 km yazılımdı Audi A3 1.4 TFSI Sedan, 10.000km yazılımlı Scirocco kullandım. İkisi de DSG'ydi. Aldığım 1.6 Turbo Insignia'mı da 10.000km'dir yazılımlı kullanıyorum. İnsan gibi kullanırsanız birşey olmaz merak etmeyin.
Yazılım için de Maslak Oto Sanayiideki Remaps'i öneririm kesinlikle. Yaptıkları işin arkasında duruyorlar. Bir görüşmenizi öneririm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cikoleite View Post30000 km yazılımdı Audi A3 1.4 TFSI Sedan, 10.000km yazılımlı Scirocco kullandım. İkisi de DSG'ydi. Aldığım 1.6 Turbo Insignia'mı da 10.000km'dir yazılımlı kullanıyorum. İnsan gibi kullanırsanız birşey olmaz merak etmeyin.
Yazılım için de Maslak Oto Sanayiideki Remaps'i öneririm kesinlikle. Yaptıkları işin arkasında duruyorlar. Bir görüşmenizi öneririm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cikoleite View Postİnsan gibi kullanırsanız birşey olmaz merak etmeyin.
sıkıntı yaşamamak için İbrahim'in yazdığı gibi 3-5 beygirlik birşey yapmak lazımInsigniaTEAM
Yorum
-
Yakin cevremde 20 kisi yaptirdi motoru eline almayan kimse yoktu bisey olmaz demeyin 1.6turbo son gücünde ustu sorunlara yol aciyorBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostOverboost Opel'in verisine göre sadece torku 260'a çıkarıyor.
Bu olayı bilindik yazılımcılar yapmıyordur inşallah
-160 100-200 akselerasyon sonuclarina bakmak
Yorum
Yorum