Merhaba gruba yeni katıldım. Araç 2015 dizel Insignia Cosmo balata değişimi sonrası ekranda bilgi: park freni ayarı yazısı çıkıp 3 saniye sonra kayboluyor. El freni tutmasında bir problem yok. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar işlem yaptılar yazı yine görünüyor. Balataların yeni olduğu belli bir süre sonra kaybolacağı söylendi ama devam ediyor. Arıza olarak görünmüyor. Yardım lütfen teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektronik park freni ayar yazısı
Collapse
X
-
bu bir arıza mı bilmiyorum, aldığım günden beri el frenini çekince park freni ayarı yazısı çıkıyor. ama servis uyarısı değil bu.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
El freninin çalışması şu şekilde eğer siz tek sefer çekip bırakırsanız düz yol için Normal uygular.Fakat yokuş için çekip bıraktığınızda bir daha çekip ve çekik konumda iken 2 - 5 sn çekili tutarsanz ekstra güç uygular yokuşlarda vss,bu uyarı bazen bu şekilde almazsınız ama ciddi birşey değildir.Bilgiler kullanıcı klavuzunda el freni bölümünde mevcut.
Yorum
-
belki el freni aracın mevcut pozisyonun durumuna göre ayarlandığı için işlemin yapıldığını gösteren bir mesajdır. çünkü dilimize çok kötü bir çeviri yapılmış.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: omrylc View Postbizim balatalar degisirken belli check islemler var onlar yapilmadiginda sıkıntı oluyor.ozellikle arkalar problem.
Bu kalibrasyon işlemi nasıl yapılıyor bilginiz var mı?1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Umitmirik View PostTeşekkürler arkadaşlar .birkaç Insignia kullanıcısı arkadaşla görüştüm hepsinde aynı yazı görünüyor ben aracı alalı fazla olmadı önce dikkatimi çekmemiş herhalde herkese teşekkürler rahatladım
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
İngilizceye geçip deneyin hocam, o zaman anlaşılır çevrim hatası mı?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Merhabalar bu sorunla bende karşılaştım ve sorunun sadece bende olmadığını buuradan anladım herkese teşekkürler. Ben bu sorunu çözdüm. Artık el freni çekildiğinde ekrana herhangi bir bilgi gelmiyor. Çözüm için adres bırakıyorum isteyen kendisinden detaylı bilgi alıp işlem yaptırabilirsiniz. Facebook ve youtbe kanalından kendisine RobinHood adı ile ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: karaefe View PostMerhabalar bu sorunla bende karşılaştım ve sorunun sadece bende olmadığını buuradan anladım herkese teşekkürler. Ben bu sorunu çözdüm. Artık el freni çekildiğinde ekrana herhangi bir bilgi gelmiyor. Çözüm için adres bırakıyorum isteyen kendisinden detaylı bilgi alıp işlem yaptırabilirsiniz. Facebook ve youtbe kanalından kendisine RobinHood adı ile ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 2
Yorum
Yorum