Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbula kar yagdi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İstanbula kar yagdi

Volkanım,

Babam esnaftı biliyorsun. Bizde tatillerde onun yanında takılırdık. Sağolsun hayata erken başlattı bizi. 14-15 yaşlarında istanbula gelip giderdim.
    Bende benim oğlanı 12 yaşında başlattım bu işlere

Senin oğlan yürümeye başlasın, sanada tavsiye ederim

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Orjinal yazı sahibi: mehmet
    Volkan sen geç başlamışsın ben 11 yaşında babamın arabasını sürüyordum.
    15 yaşında otobanlar yokken İstanbula gelip gidiyordum.

Bu arada ehliyetsiz yakalanıp bir kez bile ceza ödemedim. Çünkü yakalayamıyorlardı.
    Ehliyeti de 1990 da 18'ime girer girmez almışım.
    Kurs mecburi olunca, kursa gittim ama hocalar kovaladılar sana kursa gerek yok sen bize kurs verirsin deiler.
    valla fatihin arkadaşı olduğun belli oluyor 15 yaşında istanbulamı gelip gidiyordun heyt maşallah haha
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Volkanım,

Babam esnaftı biliyorsun. Bizde tatillerde onun yanında takılırdık. Sağolsun hayata erken başlattı bizi. 14-15 yaşlarında istanbula gelip giderdim.

Bu arada ehliyetsiz yakalanıp bir kez bile ceza ödemedim. Çünkü yakalayamıyorlardı.
      Kurs mecburi olunca, kursa gittim ama hocalar kovaladılar sana kursa gerek yok sen bize kurs verirsin deiler.
      valla fatihin arkadaşı olduğun belli oluyor 15 yaşında istanbulamı gelip gidiyordun heyt maşallah haha
      yok vallahi olmaz ben oğlumu göndermem 15 yaşlarında hiçbir yere

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Baya yagdı bu sene kar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
          Volkan ve Fatih Beyler walla beni dekoparttınız sabah sabah. 2 hasta bakalım dedik gülmekten onu da yapamadık kardeşler.
          Allah muhabbetimizi bozmasın inşaallah.
          inşallah doktorum civanım , cem kardeşim benim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
            Volkan ve Fatih Beyler walla beni dekoparttınız sabah sabah. 2 hasta bakalım dedik gülmekten onu da yapamadık kardeşler.
            Allah muhabbetimizi bozmasın inşaallah.
            Amin Cem bey
            Hep beraber keyif alıyoruz merak etmeyin Volkanda bende Çok gülüyoruz kendi halimize haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

* Tek başına göndermeyeceksin elbet, sende yanında olacaksın. Beraber gideceksiniz.
              * Ayrıca gönder ki hayatı öğrensin, kendi ayaklarının üzerinde durabilsin. Faydasını görürsün.

Volkanım,

yok vallahi olmaz ben oğlumu göndermem 15 yaşlarında hiçbir yere
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

ankara kaç günlerdir bu halde anlayın halini başkentin biraz bu arada araç sanırım zafira yada meriva kapı onların kapısına benziyor zaten sağlam kalan tek yeri, heralde iki kamyon arasında kalmış, içinden çıkabilen varsa ne mutlu

Yorum

kar izmirde göremeyeceğimiz bişey ya maalesef ama ben şanslıyım konyada görüyorum konyada aynen ankara gibi kar hiç erimiyor, bir de üstüne hava da dehşet soğuk, kazara dışarı çıkarsak eve döndüğümüzde dua ediyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    kar izmirde göremeyeceğimiz bişey ya maalesef ama ben şanslıyım konyada görüyorum konyada aynen ankara gibi kar hiç erimiyor, bir de üstüne hava da dehşet soğuk, kazara dışarı çıkarsak eve döndüğümüzde dua ediyoruz
                    aynen kardeşim -12 ile gelebildim merkeze 14 km yol sonunda daha soğutma suyu 70 derece idi. ki ısınsın diye 2000 devir altına indirmedim aracı

Yorum

sabah gaziosmanpaşa yoğun kar yağişı vardı, tem otoyoluna çıktım, 20 dak. levente geldim, levent tarafında hava günlük güneşlik

Yorum

Ankara'da yollar açıldı açılmasına ama kaldırımlar,kenarlar hep buz...Kaldırımlarda bi 7-8cm buz vardır herhalde.Onların erimesi Mart-Nisan'ı bulur.Şu anda hava güneşli ama -8 diyor hasss
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

ne güzel kar yağmış ya sevinsenize
                          son yıllarda Çorum'a kar değil buz yağıyor, ben yollarda şöyle kahverengiye dönmüş kar görüntüsü görmeyeli çok oldu

buraya yağan hemen ya buz yada çamur oluyor.
                          dün Gebze'deydim, orasıda aynı fotolarını paylaştığınız gibiydi
                          Hereke'ye geçtim, belki bilenleriniz vardır deli gibi yokuşlar var, 1 sefer bile ayağım kaymadı kuru zeminde yürür gibi rahat rahat yürüdüm en güzel kar marmaraya yağıyor ya

bence bu aşağıdaki araç Opel değil sanki
                          çünkü öncelikle Opel'de öyle bir jant hiç hatırlamıyorum, belki jantı değiştirmiştir.
                          ama kapı direkleri fotoğraftaki gibi tamamen siyah olan sadece Astra F, Omega, Vectra C, Insignia, Astra J, Antara var,
                          bunların içinden kapı çıtası siyah olan sadece Astra F ve Omega var.
                          ancak fotoğrafta kapı çıtası kapının ucunda bitmiş, ama Astra ve Omega'da kapı çıtası arabanın etrafında dolaşıyor hiç bitiş noktası yok.
                          çıta haricinde birde tamponun köşesinde çamurlukla birleşim yerinde ufak bir çentik gözüküyor, Opel'lerde oda yok.
                          Nissan'ın da logosu uzaktan Opel'e benzeyebiliyor, bu araç Nissan olabilir belki?
                          çok detaya indim galiba ihihi

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                          Arkadaşlar bu resmide dün çektim bu opelin hangi modeli tanıyabilen varmı.Ben yanında kadar gidip jant kapağından anladım opel olduğunu

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Saat 03:00 sularında Bahçeşehir'den Tem otoyolu ile Topkapı istikametine seyrimiz

Bülentcim bizde dün bahçeşehirdeydik, Valla kışı daha güzel yaşayalım diye gittik bahçeşehire biraz sohbet muhabbet ordan akbatı ordan balıkçı kenan gece saat 01.00 sıralarında çıktık bahçeşehirden avcılara eve süperdi karda araba kullanmasını özlemişim.
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Evet Arkadaşlar;

Şirkete ulaşabildim 2.5 saatte ihihi sağ salim yalnız akşam bunun dönüşü nasıl olacak çok merak ediyorum

Volkanım sen kısa donla misketlerinle oynarken ben karda araba sürüyordum gelde öğreteyim utanma ben sen büyüğünüm benden birşey öğrenmen her zaman faydanadır
                              ufak atta civcivler yesin ben 92 yılından beri araba kullanıyorum 95 yılındandan itibaren sabit kendi aracımı kullanıyordum sen daha yeni öğrendin şöförlüğü cicim benim söylesene kaç yılında başladın araba kullanmaya haha haha
                              Volkanım Fatihim fazla inatlaşmayın en kısa zamanda kar kalkmadan bir denemesini yaptırırız size karda en iyi kim kaydırıyor
                              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bu kar artık bir gitse diyorum.....
                                Yoğunluktan dışarıya bakıp kar yağışını göremiyoruz.
                                Bende Türk milletiyle gurur duyuyorum her işini son dakikaya bıraktığı için (

Yorum

İşleniyor...
                                X