Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbula kar yagdi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İstanbula kar yagdi

Yok ya seninle Fath hocam gerçekten süpersiniz. Biz daha senle o aşamaya gelemedik. Biz bir kaç kapışma sonucu o hale geleceğiz....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Bence opel vectra ....
      Maalesef Bence de umarim mucize olmustur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Orjinal yazı sahibi: duownage
        bence combo . bülent abi bu arada o tersten giden transit canınamı susamış napıyor
        Gişelerden geçmekten vazgeçmiş İski aracı
        OGS de yoktur onlarda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          ....
          fatih bey söylermisiniz kaç yılında sabit bir şekilde devamlı trafikte aracınızı kaç yılında başladınız kullanmaya tarih verin lütfen haha haha
          1987 yılında söylediğin şekilde araç sürüyor dum ya sen ? kısa donlu misketçi volkan söyle bakalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Uludag kar kalinliginda ilk sirada diger tePelere gore ama
            Dune kadar Bursa'da birsey yoktu
            Lakin gece patladi bize de
            Simdi kalk buradan Gebze oradan Adapazari yap
            Yine Kayinvalideye yalakalik yapacam
            Yasasin Suburu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              ....
              fatih bey söylermisiniz kaç yılında sabit bir şekilde devamlı trafikte aracınızı kaç yılında başladınız kullanmaya tarih verin lütfen haha haha
              1987 yılında söylediğin şekilde araç sürüyor dum ya sen ? kısa donlu misketçi volkan söyle bakalım
              ulen bu sefer büyük attın 15 yaşındamı kendi aracın vardı vede ehliyetin, kendin söylemiyormuydun bana ben 25 yaşından sonra araba kullanmaya başladım diye kandırıkçı uzun paçalı fatih bey

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

evet fatihimle şimdi konuştum 92 yılında ehliyet almış 95 yılında kendi aracıyla sabit bir şekilde araç kullanmaya başlamış bende 96 yılında ehliyet aldım ama 95 yılında ehliyetsiz bir yıl araç kullanmıştım o zamanlar demekki ikimizde aynı tarihlerde araç kullanmaya başlamışız kısa donla gezme teziniz çürütülmüş oluyor heee 87 yılında komşunun arabasını mahalle içinde ileri geri kullandığını tekrar yazacaksan bir şey diyemem ozamanlar 10 yaşındaydım çünkü haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

.....
                  ......
                  söylesene kaç yılında başladın araba kullanmaya haha haha
                  Volkanım bu soruya göre ben 1987 yılında 15-16 yaşındayken araba kullanıyordum benim babam memur olduğu için kendi arabmız yoktu sonuç olarak ben araba sürdüğüm zamanlarda sen 9-10 yaşında kısa donlu misket oynayan volkandı bu konu burda kapanmıştır polemik yapma Kısa donlu Volkan.....

Yorum

.....
                    ......
                    Volkanım bu soruya göre ben 1987 yılında 15-16 yaşındayken araba kullanıyordum benim babam memur olduğu için kendi arabmız yoktu sonuç olarak ben araba sürdüğüm zamanlarda sen 9-10 yaşında kısa donlu misket oynayan volkandı bu konu burda kapanmıştır polemik yapma Kısa donlu Volkan.....
                    ulen ben zeytin dalı uzatıyorum sense kalasla kafama vuruyon 87 yılında hangi komşu 15 yaşında ehliyeti olmuyan çoçuğa arabasını verip kullandırır sen verirmisin?? memur çoçuğu olmasaydın baban sanki araba alıcaktı 87 yılında 15 yaşındaki çoçuğuna , sonuç olarak 95 senesinde aracınla trafiğe çıktıysan ben bunu bilirim, komşunun aracıyla mahalle arasında ileri geri gitmeyi değil haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                      bence combo..
                      katılıyorum gri combo bence de.

Yorum

.....
                        ......
                        ulen ben zeytin dalı uzatıyorum sense kalasla kafama vuruyon 87 yılında hangi komşu 15 yaşında ehliyeti olmuyan çoçuğa arabasını verip kullandırır sen verirmisin?? memur çoçuğu olmasaydın baban sanki araba alıcaktı 87 yılında 15 yaşındaki çoçuğuna , sonuç olarak 95 senesinde aracınla trafiğe çıktıysan ben bunu bilirim, komşunun aracıyla mahalle arasında ileri geri gitmeyi değil haha haha haha
                        Sen git misketlerinle oyna

Yorum

Volkan sen geç başlamışsın ben 11 yaşında babamın arabasını sürüyordum.
                          15 yaşında otobanlar yokken İstanbula gelip gidiyordum.

Bu arada ehliyetsiz yakalanıp bir kez bile ceza ödemedim. Çünkü yakalayamıyorlardı.
                          Ehliyeti de 1990 da 18'ime girer girmez almışım.
                          Kurs mecburi olunca, kursa gittim ama hocalar kovaladılar sana kursa gerek yok sen bize kurs verirsin deiler.
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Kardan adam la yan yana

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              Volkan sen geç başlamışsın ben 11 yaşında babamın arabasını sürüyordum.
                              15 yaşında otobanlar yokken İstanbula gelip gidiyordum.

Bu arada ehliyetsiz yakalanıp bir kez bile ceza ödemedim. Çünkü yakalayamıyorlardı.
                              Ehliyeti de 1990 da 18'ime girer girmez almışım.
                              Kurs mecburi olunca, kursa gittim ama hocalar kovaladılar sana kursa gerek yok sen bize kurs verirsin deiler.
                              valla fatihin arkadaşı olduğun belli oluyor 15 yaşında istanbulamı gelip gidiyordun heyt maşallah haha

Yorum

Volkan ve Fatih Beyler walla beni dekoparttınız sabah sabah. 2 hasta bakalım dedik gülmekten onu da yapamadık kardeşler.
                                Allah muhabbetimizi bozmasın inşaallah.
                                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                                X