Evet arkadaslar istanbula harbi kar yagdi ekipmaniniz yoksa trafige cikmayin hala yoldayim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbula kar yagdi
Collapse
X
-
Ynt: İstanbula kar yagdi
Orjinal yazı sahibi: FacomXEvet arkadaslar istanbula harbi kar yagdi ekipmaniniz yoksa trafige cikmayin hala yoldayim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
bir buraya yağmıyor şu illet arkadaş nasıl memlekette yaşıyoruz ya 8 senedir kar yağmıyor buz gibi soğuk kar yağsa bu kadar soğuk olmaz etrafa kar yağıyor soguğu buraya vuruyorDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
45 dk da yürüyebildim evden işe, kar lastiklerimiz yok ki*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Arkadaşlar suadiyeden istocun oraya 30 dk da geldim.istoçtan ikitellinin içine 45 dk da girdim .yollar felaket.Anadolu yakasıyla alakası yok buranın.45 cm kar var yerlerde ve deli gibi yağıyor.Site içinde mahsur kaldım.Biraderi yardıma çağırdım.
birazdan foto geliyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Arkadaşlar suadiyeden istocun oraya 30 dk da geldim.istoçtan ikitellinin içine 45 dk da girdim .yollar felaket.Anadolu yakasıyla alakası yok buranın.45 cm kar var yerlerde ve deli gibi yağıyor.Site içinde mahsur kaldım.Biraderi yardıma çağırdım.
birazdan foto geliyor
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: dawn1974Arkadaşlar suadiyeden istocun oraya 30 dk da geldim.istoçtan ikitellinin içine 45 dk da girdim .yollar felaket.Anadolu yakasıyla alakası yok buranın.45 cm kar var yerlerde ve deli gibi yağıyor.Site içinde mahsur kaldım.Biraderi yardıma çağırdım.
birazdan foto geliyor
Yorum
-
Arkadaşlar Allah kolaylık versin. İşte bzim tablo sürekli böyle .Bir sabah arabayı çıkarırken bir sabah çıkaramıyorsun. Ben genelde küçük seatla çıkyorum. O da hanım kullanmazsa....Eğer evde bir tane küçük araba varsa lve lastikleri kışlıksa taban dar olduğu için ve gücü aşırı olmadığı için onla çıkmak lazım.
Yorum
Yorum