Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbula kar yagdi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbula kar yagdi

Evet arkadaslar istanbula harbi kar yagdi ekipmaniniz yoksa trafige cikmayin hala yoldayim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: İstanbula kar yagdi

Sen birde gecesini düşün,ben saat 03:00de çıktım yola,kamerayada çektim.Yükleyebilirsem buraya eklerim videoyu
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Evet arkadaslar istanbula harbi kar yagdi ekipmaniniz yoksa trafige cikmayin hala yoldayim
      ee nedemişler iş bilenin yol gidenin derler bilmezsen karda kullanmayı gidemessin tabi işe gel bir gün öğreteyim sana karda araç kullanmayı sevabına cool cool cool haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

yarım saat once ben de yola çıkayım dedim ama evden çıktıgima pısman oldum.bilgi ekranında -13.5 gordum.ayaklarım uyustu arabanın icinde.soguktan ellerim direksıyona yapıstı.kar yagsa hava daha sıcak olurdu herhalde.

Yorum

bir buraya yağmıyor şu illet arkadaş nasıl memlekette yaşıyoruz ya 8 senedir kar yağmıyor buz gibi soğuk kar yağsa bu kadar soğuk olmaz etrafa kar yağıyor soguğu buraya vuruyor
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

insignamız yok ki karda yola çıkalım paşa paşa gidelim
            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

45 dk da yürüyebildim evden işe, kar lastiklerimiz yok ki
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Arkadaşlar suadiyeden istocun oraya 30 dk da geldim.istoçtan ikitellinin içine 45 dk da girdim .yollar felaket.Anadolu yakasıyla alakası yok buranın.45 cm kar var yerlerde ve deli gibi yağıyor.Site içinde mahsur kaldım.Biraderi yardıma çağırdım.
                birazdan foto geliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                  45 dk da yürüyebildim evden işe, kar lastiklerimiz yok ki
                  iyi yine yakınmış 45 dk yürüme mesafesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                    Arkadaşlar suadiyeden istocun oraya 30 dk da geldim.istoçtan ikitellinin içine 45 dk da girdim .yollar felaket.Anadolu yakasıyla alakası yok buranın.45 cm kar var yerlerde ve deli gibi yağıyor.Site içinde mahsur kaldım.Biraderi yardıma çağırdım.
                    birazdan foto geliyor
                    aah canım kıyamam sana çağırsaydın beni gelirdim seni kurtarmaya rolleyes rolleyes haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                      Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                      birazdan foto geliyor
                      aah canım kıyamam sana çağırsaydın beni gelirdim seni kurtarmaya rolleyes rolleyes haha haha
                      kardeş şu body kit işimizi bozdu.Topladı karı alta .Kazık gibi oldu valla 12 kişi zor çıkardık arabayı.

Yorum

işte resimler

Yorum

Arkadaşlar Allah kolaylık versin. İşte bzim tablo sürekli böyle .Bir sabah arabayı çıkarırken bir sabah çıkaramıyorsun. Ben genelde küçük seatla çıkyorum. O da hanım kullanmazsa....Eğer evde bir tane küçük araba varsa lve lastikleri kışlıksa taban dar olduğu için ve gücü aşırı olmadığı için onla çıkmak lazım.

Yorum

o nasıl bir kar dır yahu felaket yollar dikkat edin vallaha yollarda
                            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                            GIBBON

Yorum

Arkadaşlar bu resmide dün çektim bu opelin hangi modeli tanıyabilen varmı.Ben yanında kadar gidip jant kapağından anladım opel olduğunu

Yorum

İşleniyor...
                              X