Geçen gün başıma gelen bir talihsizlikten bahsetmek istiyorum. Araçın küllük kısmında metal bir vivident şeker kutusu duruyordu ufak tefekte bozuk paralar. sigara kullanmadım için bu tip şeylerde dolduruyorum küllük kısmını neyse isparka gelip aracı park etmiştim. ücret içinde bozuk para arıyordum (bu arada 2saat 8tl olmuş) şeker kutusu yüzünden pek ulaşamadım boşuk paralara bunun içinde küllüğü yerdinde çıkarttım şeker kutusunuda küllüğün boşluğuna koydum birde baktımki küllük çıkında arkası tamamiyle boş kalmıi ve şeker kutusu içeriye düştü. elimlede uzanamadım. vitesin bir bölümüne girdi ve vites 2.konumda takılı kaldı. yol yardımını çaırmak zorunda kaldım ve kendileri işi hallettiler. traji komik bir olay külllüğün arası tamamiyle boş aracın yağını oturduğunuz yerden değiştirmek için heralde :P
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ufak bir bilgi !! AMAN DİKKAT
Collapse
X
-
Ynt: ufak bir bilgi !! AMAN DİKKAT
Orjinal yazı sahibi: zeytinBir abimiz de küllüğü çıkartınca bişeyler yaparken Çakmağı düşürmüş içine. Ve bulamamışlar. Sonra ikincisini sipraiş etmek durmunda kalmış.[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTOrjinal yazı sahibi: zeytinBir abimiz de küllüğü çıkartınca bişeyler yaparken Çakmağı düşürmüş içine. Ve bulamamışlar. Sonra ikincisini sipraiş etmek durmunda kalmış.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriçakmağın siparişini vermişlerdi. yanlış hatırlamıyorsam Olgaç abi (Goday) yada Fatih abiydi (FacomX)
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
malesef durum böyle büyük bir boşluk var aklınızda bulunsun herhangi bir şey düşürürseniz o alana çıkarmak için elinizi sokmakla uğraşmayın yol yardımı arayıp ücret vermenizede gerek yok. Vitesin olduğu böleyi elinizle çekin o tabaka kalkıyor ordan aracın içine ulaşabiliyorsunuz.[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: cagriçakmağın siparişini vermişlerdi. yanlış hatırlamıyorsam Olgaç abi (Goday) yada Fatih abiydi (FacomX)Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum