Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar jantlarını replica jant yapmalımıyım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arkadaşlar jantlarını replica jant yapmalımıyım ?

haklısın serkan kardeşim
    sen replica almıştın galiba memnunmusunuz? haha
    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

BENİMKİ 18 REPLİC valla gören hayran o yüzden şimdilik memnunum!!!zaten cosmoları beğenmediğim için rep taktırmıştım

Yorum

Bende de 18 replikalar var kislik lastiklerimde kullaniyorum ve gercekten begeniliyor.
        Orjinal opcler fume, fakat benim replikalar siyah. Standart bijonlari kullanamiyorsunuz bu yuzden daha once bu jantlardan takan bir yerle anlasin. Bence direk Odak'a gidin.
        2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
          çok teşekkür ederim Kamil valla çok güzel açıklama olmuş ...
          Kamil abi eğer senin orjinal olan jantlar cosmonun klasik jantı ise ve eğer jantlarım öyle gelirse değiştirmem büyük olasılık ama aracımda stil paket mevcut ve stil paketle gelen jantlar korkarım bunlar değil...
          2012 ile gelen cosmo jantları bu şekilde,

Stil paket alınırsa,
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
            Bende de 18 replikalar var kislik lastiklerimde kullaniyorum ve gercekten begeniliyor.
            Orjinal opcler fume, fakat benim replikalar siyah. Standart bijonlari kullanamiyorsunuz bu yuzden daha once bu jantlardan takan bir yerle anlasin. Bence direk Odak'a gidin.
            çağman bey zaten aracı odakdan aldım replica yaparsam kesin odakda takılacak
            ancak araç 2011 stil paket olduğu için jantın nasıl geleceğini kestiremiyorum bakalım kısmet ne ise o olacak bilgi için çok teşekkür ederim..

Yorum

hasancım açıklaman çok güzel olmuş eline sağlık 2011 stil pakette acaba jant aynımı onu bilmiyorum
              ayrıca yakın bir arkadaşım replika taktırdı gerçekten çok güzel duruyor

Yorum

2011 stil pakette, 2012 cosmolarda standart sunulan yani şu jant geliyordu:
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

evet arkadaşlar cumartesi aracımı teslim alıyorum kısmetse jantlarım yukarda hasan arkadaşımın resimlediği 20 kollu jantdan çıktı. Fakat odakda şuan replika jant yokmuş değiştiremicem jantları bu jantlar hakkında ne düşünüyorsunuz...

Yorum

odak getirtsin bişeyler yapsın bence Abi, bu jantlarla alma
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

ahmetçim hayırlı geceler o derece diosun yani....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
                        evet arkadaşlar cumartesi aracımı teslim alıyorum kısmetse jantlarım yukarda hasan arkadaşımın resimlediği 20 kollu jantdan çıktı. Fakat odakda şuan replika jant yokmuş değiştiremicem jantları bu jantlar hakkında ne düşünüyorsunuz...
                        Ben bu jantları eski cosmo jantlarından daha çok beğeniyorum bence gayet şık duruyor, hatta bir Ankara buluşmasında yanlış hatırlamıyorsam Eymen kardeşimin aracında canlı duruşunu görmüştüm son derece başarılı, şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                          odak getirtsin bişeyler yapsın bence Abi, bu jantlarla alma
                          tarık kardeşim bende ahmet'e katılıyorum.
                          şahsi fikrim gelen jantlar pek güzel değil ne yapıp yap opc jant taktır.
                          2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Bende 18 replıka OPC jant var. Yay ile beraber goruntusu cok begeniliyor.Aşağıdaki linkten durusunu gorebilirsiniz.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

İşleniyor...
                            X