Bende de 18 replikalar var kislik lastiklerimde kullaniyorum ve gercekten begeniliyor.
Orjinal opcler fume, fakat benim replikalar siyah. Standart bijonlari kullanamiyorsunuz bu yuzden daha once bu jantlardan takan bir yerle anlasin. Bence direk Odak'a gidin.
çok teşekkür ederim Kamil valla çok güzel açıklama olmuş ...
Kamil abi eğer senin orjinal olan jantlar cosmonun klasik jantı ise ve eğer jantlarım öyle gelirse değiştirmem büyük olasılık ama aracımda stil paket mevcut ve stil paketle gelen jantlar korkarım bunlar değil...
2012 ile gelen cosmo jantları bu şekilde,
Stil paket alınırsa,
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Bende de 18 replikalar var kislik lastiklerimde kullaniyorum ve gercekten begeniliyor.
Orjinal opcler fume, fakat benim replikalar siyah. Standart bijonlari kullanamiyorsunuz bu yuzden daha once bu jantlardan takan bir yerle anlasin. Bence direk Odak'a gidin.
çağman bey zaten aracı odakdan aldım replica yaparsam kesin odakda takılacak
ancak araç 2011 stil paket olduğu için jantın nasıl geleceğini kestiremiyorum bakalım kısmet ne ise o olacak bilgi için çok teşekkür ederim..
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
hasancım açıklaman çok güzel olmuş eline sağlık 2011 stil pakette acaba jant aynımı onu bilmiyorum
ayrıca yakın bir arkadaşım replika taktırdı gerçekten çok güzel duruyor
evet arkadaşlar cumartesi aracımı teslim alıyorum kısmetse jantlarım yukarda hasan arkadaşımın resimlediği 20 kollu jantdan çıktı. Fakat odakda şuan replika jant yokmuş değiştiremicem jantları bu jantlar hakkında ne düşünüyorsunuz...
evet arkadaşlar cumartesi aracımı teslim alıyorum kısmetse jantlarım yukarda hasan arkadaşımın resimlediği 20 kollu jantdan çıktı. Fakat odakda şuan replika jant yokmuş değiştiremicem jantları bu jantlar hakkında ne düşünüyorsunuz...
Ben bu jantları eski cosmo jantlarından daha çok beğeniyorum bence gayet şık duruyor, hatta bir Ankara buluşmasında yanlış hatırlamıyorsam Eymen kardeşimin aracında canlı duruşunu görmüştüm son derece başarılı, şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Yorum