Arkadaşlar kısmetse almış olduğum 1.6 180 lik cosmo + flexride şaseli aracıma replika opc jant taktırmalımıyım yoksa orjinal cosmo jantlımı kalmalı...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar jantlarını replica jant yapmalımıyım ?
Collapse
X
-
Ynt: arkadaşlar jantlarını replica jant yapmalımıyım ?
Yanlış hatırlamıyorsam aracınız stil paket gelicekti.2012 model stil paket araçlarda eski "sport" donanım jantı olan 10 kollu spor jant geliyor diye biliyorum.Şahsi fikrimi sorarsanız replika 18" OPC jantından çok çok daha iyi duruyor araçta.Gökhan abimin dediği gibi 20" olucaksa OPC jantı şık olur ancak ben onu da OPC body kit ile bütünleştirebiliyorum.Bence zaten sport jantları bu araca yakışan en güzel jantlardan bir tanesi2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
utku bey satıcı arkadaş bana fotoğraflar bölümünde dragon zafer beyin beyaz melek adı ile fotoğrafladığı aracın jantlarından olduğunu söyledi ama o jantlar sizinkinden değil2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Yorum
-
O janttan gelme ihtimali yok abi yani bence yok
Çünkü; 2012 model cosmo araçlarla geçen seneki stil paket jantları geliyor, stil paket olanlar ise eski sport jantlar geliyor yani Utku abinin aracındaki jantlardan.Eğer düz cosmo ise jantınız bundan olucak ;
2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulO janttan gelme ihtimali yok abi yani bence yok
Çünkü; 2012 model cosmo araçlarla geçen seneki stil paket jantları geliyor, stil paket olanlar ise eski sport jantlar geliyor yani Utku abinin aracındaki jantlardan.Eğer düz cosmo ise jantınız bundan olucak ;
tarık bey aracınız geldiği zaman karar verseniz daha iyi olur belki orjinal jantlar daha güzel duruyordur.2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ
Yorum
-
günaydın metin bey evet bu jantlar hoş değil aslında şöle
Benim araç 2011 stil paketli ...
eymen kardeşimin bir bilgisi varsa ondan rica ederim yorumu 2012 için heralde...2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Yorum
Yorum